Ar merge ceva gen „Să citim împreună” aici pe blog?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Vineri am stat la un pahar de vorbă cu Adinel Tudor de la buybooks.ro. Şi cum povesteam noi de una, alta, mi-am adus aminte de o chestie pe care tot vroiam să v-o propun aici pe blog, dar de care am tot uitat, că, deh, altele erau urgenţele… Dar cum lui Adinel i-a plăcut foarte tare ideea (acuma na, ce să zică şi el… :D) şi a zis că să bagă, hai să vă întreb dacă v-ar place chestia cu pricina.

Se va numi, căci trebuie să poarte un nume, „Să citim împreună”. Adică eu, că tot citesc mai mult decât crede Adrian Ciubotaru :)))))))), să vă propun anumite ziceri, păreri, fragmente dintr-o carte pe care o citesc şi care mi se par interesante şi să discutăm pe marginea lor. Unul dintre voi, care o să mi se pară mie că prestează un comentariu mai interesant pe subiectul în cauză, va fi premiat cu o carte de la buybooks.ro.

Cam asta e în mare. Aştept părerile voastre ca să văd dacă îi dau drumul sau nu :)

PS Mi-a venit ideea asta pentru că am citit în ultima vreme nişte cărţi la care am simţit că tare bine mi-ar prinde şi alte interpretări, din perspectiv altora. Pentru că, la urma urmei, ce altceva e o carte decât o uşă deschisă spre lumea interioară a fiecăruia dintre noi? Şi ce poate fi mai frumos decât să deschidem din când în când câte o fereastră a acestei lumi pentru a lăsa şi pe alţii să tragă o privire? Bun, idioată comparaţia, dar, mă ştiţi, aşa îmi vine, aşa scriu :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Ar merge ceva gen „Să citim împreună” aici pe blog?”

 1. fac chestia asta de peste un an si jumatate, in fiecare saptamana, ca postare duminicala, „lecturile de duminica”. nu o spun ca lauda, ci pentru confirmarea zicalelor cu apa calda si roata. e adevarat, eu nu dau premii si linkuri, al meu e doar asa, ca un blog…

 2. Ar merge foarte bine :) Si au citesc mereu si imi vine sa notez undeva ideile super misto din carti si pt ca sunt in ratb sau metrou nu am unde si uit si se duc …. Asa ca ar fi draguta o astfel de idee.

 3. Cu sau fara premii ideea imi place. Si tre sa recunosc ca eu trag cu ochiul si la profilul tau de pe Tea Cup si cred ca o sa imi placa despre ce o sa scrii, daca ma iau dupa cartile despre care ai scris acolo. :)

 4. @madalina
  ahaaa, atunci inseamna ca ma pot baza pe tine pentru viitoarele sezatori on line :))

  @Sabina Cornovac
  bun atunci, daca ma bazez si pe matale :)

  @oana
  of, multumesc ;)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)