Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Ar merge ceva gen “Să citim împreună” aici pe blog?

Vineri am stat la un pahar de vorbă cu Adinel Tudor de la buybooks.ro. Şi cum povesteam noi de una, alta, mi-am adus aminte de o chestie pe care tot vroiam să v-o propun aici pe blog, dar de care am tot uitat, că, deh, altele erau urgenţele… Dar cum lui Adinel i-a plăcut foarte tare ideea (acuma na, ce să zică şi el… :D) şi a zis că să bagă, hai să vă întreb dacă v-ar place chestia cu pricina.

Se va numi, căci trebuie să poarte un nume, “Să citim împreună”. Adică eu, că tot citesc mai mult decât crede Adrian Ciubotaru :)))))))), să vă propun anumite ziceri, păreri, fragmente dintr-o carte pe care o citesc şi care mi se par interesante şi să discutăm pe marginea lor. Unul dintre voi, care o să mi se pară mie că prestează un comentariu mai interesant pe subiectul în cauză, va fi premiat cu o carte de la buybooks.ro.

Cam asta e în mare. Aştept părerile voastre ca să văd dacă îi dau drumul sau nu :)

PS Mi-a venit ideea asta pentru că am citit în ultima vreme nişte cărţi la care am simţit că tare bine mi-ar prinde şi alte interpretări, din perspectiv altora. Pentru că, la urma urmei, ce altceva e o carte decât o uşă deschisă spre lumea interioară a fiecăruia dintre noi? Şi ce poate fi mai frumos decât să deschidem din când în când câte o fereastră a acestei lumi pentru a lăsa şi pe alţii să tragă o privire? Bun, idioată comparaţia, dar, mă ştiţi, aşa îmi vine, aşa scriu :))

13 comentarii la “Ar merge ceva gen “Să citim împreună” aici pe blog?

 1. madalina Reply

  fac chestia asta de peste un an si jumatate, in fiecare saptamana, ca postare duminicala, “lecturile de duminica”. nu o spun ca lauda, ci pentru confirmarea zicalelor cu apa calda si roata. e adevarat, eu nu dau premii si linkuri, al meu e doar asa, ca un blog…

 2. Sabina Cornovac Reply

  Ar merge foarte bine :) Si au citesc mereu si imi vine sa notez undeva ideile super misto din carti si pt ca sunt in ratb sau metrou nu am unde si uit si se duc …. Asa ca ar fi draguta o astfel de idee.

 3. oana Reply

  Cu sau fara premii ideea imi place. Si tre sa recunosc ca eu trag cu ochiul si la profilul tau de pe Tea Cup si cred ca o sa imi placa despre ce o sa scrii, daca ma iau dupa cartile despre care ai scris acolo. :)

 4. chinezu Reply

  @madalina
  ahaaa, atunci inseamna ca ma pot baza pe tine pentru viitoarele sezatori on line :))

  @Sabina Cornovac
  bun atunci, daca ma bazez si pe matale :)

  @oana
  of, multumesc ;)

 5. Liana Mitroi Reply

  Suna bine :)

 6. Simona Reply

  Dap! Hai sa citim impreuna!

 7. Dragoshel Reply

  pai nu ne cultivam noi?? :D

 8. chinezu Reply

  @Liana Mitroi @Simona @Dragoshel
  no bine, bai, ‘ntelectualilor :))

 9. krla Reply

  foarte tare ideea!vrei sa facem blogroll?

 10. Shmen Reply

  Nota 10 Ptr. initiativa , mi se pare foarte bun cea ce o sa faci … cred ca o sa prinda.

 11. Tudor Reply

  Eu iti propun o alta provocare – alege un paragraf si premiul il primeste bloggerul care il rescrie cel mai frumos, pastrand aceeasi linie.

 12. chinezu Reply

  @Shmen
  merci, sper si eu :)

  @Tudor
  nu zici rau… dar, totusi, parca as cere prea mult oamenilor :)

 13. Maria Almaşi Reply

  Da, vreau şi eu premii, multe, să ne scoată din criză:)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.