Tembelismul pietonului tembel

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Bun, există un război între pietoni şi şoferi. Cum există şi şoferi cretini (me included uneori, recunosc…). Dar explicaţi-mi şi mie cât de dobitoc poţi să fi ca pieton când traversezi pe la trecere în viteză, fără să te asiguri dacă vine vreo maşină sau nu, aplicând cu o consecvenţă tembelă principiul că, ce zebra mea, e trecerea MEA de pietoni şi io sunt şef pe tarlaua asta?

Cu ce dracu te încălzeşte pe tine ca pieton faptul că da, ai dreptate în principiu, dar că un şofer neatent sau doar tâmpit te face zob, nenorocindu-se şi pe el, şi pe tine?

Asiguraţi-vă, măi, când traversaţi! Principialii dracului…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Tembelismul pietonului tembel”

 1. nu e chiar asa, in legislatie spune clar ca trecerea pe zebra se face la pas normal, nici ca un molau, dar nici in fuga… in mod normal ar trebuii amendati aia care fug pe trecere… oricum, si eu sunt oripilat de aia care nu inteleg ca tabla e mai tare decat carnea….

 2. @gusteru
  bai, pentru unii zau ca ar trebui… :)

  @Dan Ciulea
  exactly my point, adica frateeeeeeeeee masina calca, nu… te saruta :))
  protejeaza-te, atata tot, ca mori cu principiul in mana…

 3. Pingback: #JucamRugby ca la scoala.. | #RugbyTweetMeet

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)