Minunile din viaţa mea

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Îmi iubesc familia. Adina, Mara şi Alex sunt totul pentru mine. Ei sunt minunile mele.

Adina e cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat vreodată. E jumătatea mea perfectă, doamna sufletului meu. E norocul vieţii mele şi minunea care mi-a dat celelalte două minuni.

Mara mea cea minunată este bucuria sufletului meu. Ochii ei îmi spun de fiecare dată că lumea mea există doar pentru o face să zâmbească şi că fericirea nu e ceva dintr-o carte, ci parte din viaţa mea.

Alecu meu cel extraordinar e mândria vieţii mele. Îmi găsesc în el energia de a fi un tată mai bun în fiecare zi, puterea de a înţelege că viaţa e făcută nu pentru a fi trăită, ci pentru a iubi şi a fi iubit.

Iubiţii mei…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

14 thoughts on “Minunile din viaţa mea”

  1. Un asemena articol parca te face sa zambesti si iti umple si tie sufletul cu putina bucurie. Ai grija de o familie asa frumoasa si sunt sigur ca la tweet-ul cu numarul 30.000 vei avea aceleasi sentimente, daca nu mai puternice.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)