Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Castiga cu Champions League: mingi, tricouri si borsete

Da, e adevarat, celebrul trofeu Champions League, a ajuns in Romania. Il puteti vedea “live” in Arad pe 28 septembrie, in Timisoara si Sibiu pe 29 septembrie, in Brasov pe 30 septembrie, in Pitesti in 1 octombrie si in Bucuresti intre 3-4 octombrie.

Unicredit, sponsorul oficial al competitie, prin intermediul sportlocal.ro, pune la bataie 20 de premii pentru iubitorii fotbalului din Romania: 10 mingi, 5 tricouri si 5 borsete oficiale Champions League. Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti.

Pentru a putea intra in cursa pentru castigarea unui premiu, tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la intrebarea “Ce inseamna pentru tine faptul ca trofeul UEFA Champions League a sosit in Romania?” prin postarea unui comentariu la oricare din articolele publicate in sectiunea speciala Trophy Tour (click pentru accesare).

Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.