Castiga cu Champions League: mingi, tricouri si borsete

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Da, e adevarat, celebrul trofeu Champions League, a ajuns in Romania. Il puteti vedea “live” in Arad pe 28 septembrie, in Timisoara si Sibiu pe 29 septembrie, in Brasov pe 30 septembrie, in Pitesti in 1 octombrie si in Bucuresti intre 3-4 octombrie.

Unicredit, sponsorul oficial al competitie, prin intermediul sportlocal.ro, pune la bataie 20 de premii pentru iubitorii fotbalului din Romania: 10 mingi, 5 tricouri si 5 borsete oficiale Champions League. Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti.

Pentru a putea intra in cursa pentru castigarea unui premiu, tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la intrebarea “Ce inseamna pentru tine faptul ca trofeul UEFA Champions League a sosit in Romania?” prin postarea unui comentariu la oricare din articolele publicate in sectiunea speciala Trophy Tour (click pentru accesare).

Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)