Dragilor, maramureşeni.ro vă salută!

În ultima perioadă am tras de mine şi, printre picăturile unui program tare, tare încărcat, am reuşit să dau drumul la maramureseni.ro, un proiect foarte drag mie. Pe care îl văd ca un blog colectiv, unde să să povestim despre Maramureş şi despre maramureşeni, dar şi despre ce au pe suflet frumoşii, dar aprigii, moroşeni :)

Am decis, aşa de început, să nu desenăm noi un logo pentru site. Am zis că e mai bine să dăm prilejul unor oameni de bine să ne ajute şi să ne facă ei un logo frumos, aşa din prea-plinul sufletului lor :)) Îi aşteptăm pe aceşti oameni de bine să vadă ce şi cum e cu aşa-zisul concurs pentru siglă.

Ne puteţi urmări si pe twitter, dar şi pe FaceBook. Iar dacă ne puteţi da o mână de ajutor întru promovare pe blogurile sau siteurile voastre şi prin activitatea voastra pe cele reţele sociale am fi foarte îndatoraţi :)

Mulţumesc lui Ruben Kislaki pentru tema aleasă şi aranjată. Mulţumesc, de asemenea, autorilor care au început deja să scrie pe maramureseni.ro, precum şi celorlalţi care, sunt sigur, vor începe să scrie de acum înainte :)

5 comentarii la “Dragilor, maramureşeni.ro vă salută!

 1. A.Dragos Răspunde

  Frumos proiectul ! Ar fi foarte misto sa aiba fiecare judet asa ceva. :)

 2. razvanserbu Răspunde

  Frumos proiect, m-as baga si eu sa va fac sigla dar nu sunt din gasca voastra. :( deci neeligibil. In plus, am si eu o poveste cu maramureseni. E din timpul armatei.

 3. Darius Răspunde

  Ce ma enervati….

 4. Codruta Răspunde

  Noah, dupa cum ziceam, multam draga:)

 5. zerocinci Răspunde

  În sfârșit! Credeam că nu mai iese. O fi ca un prunc … :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: