Singura intalnire electorala la care am fost in campania asta

Nu mi-am dat seama de ce am zis in titlu decat pe la finalul manifestarii. Vorbeam cu Sabina Varga, si ea prezenta la locul faptei, si atunci mi-am dat seama ca e singura intalnire electorala din campania asta si ca tot asa singurica o sa ramana.

Bun, acuma adevarul e ca io m-am dus cam degeaba la intalnire cu Remus Cernea. Degeaba pentru el :) Pentru ca nu are votul meu. M-am dus pentru ca era o zi e vineri extraordinar de frumoasa si nu aveam chef de lucru de nici o culoare si pentru ca am vazut pe twitter ca Remus ne invita in fata Teatrului National Bucuresti. Si cum avusesem niste clinciuri pe twitter, am zis sa ma duc si io sa nu creada omul ca mi-am facut un tel in viata din a avea ceva cu el.

Ba mai mult, asa cum puteti vedea in poza de mai jos, courtesy of Dugy, mi-am pierdut luciditatea pentru cateva secunde si am facut campanie pentru Remus Cernea :)

chinezu cu remus cernea

Cu un singur punct din ceea ce reprezinta candidatul Remus Cernea sunt 1000% de acord: cu imnul sau electoral, dezvaluit la intalnirea cu pricina, si pe care il puteti auzi mai jos :)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OzMJhOwBLqw]

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Singura intalnire electorala la care am fost in campania asta”

  1. Pingback: Tweets that mention Singura intalnire electorala la care am fost in campania asta « Chinezu -- Topsy.com

  2. Nu! nu! eu nu respect pe nime decăt daca merita, se erijaza el in candidat, treaba lui!! Dar in tara asta eu vreau sa mă conducă aia de merita si au făcut oarece, de asta nu merg la votare. Sper ca am fost inţeles!!, şti cum se spune: Nu ii tot omul ca tot omul! Si din caine clisa nu se face!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)