Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Vă invit să faceți parte din Familia 2.0 a Mihaelei

Când am primit de la BCR propunerea de a-i ajuta cu proiectul lor BCR Speranțe, am zis da din prima. Fără să mă uit peste materialele atașate. Pentru că știam deja despre ce este vorba. Și mi se pare o idee extraordinară. Știu, unii dintre voi veți spune că este o altă modalitate prin care BCR își face reclamă. Ați avea dreptate, desigur. Dar ați greși atât de mult… Faptul că după o astfel de campanie există câțiva copiii care vor fi ajutați să devină ceea ce vor să devină este principalul câștig al acestei campanii. Restul sunt analize de specialiști, calcule de contabili, răutăcisme de chițibușari.

Fiecare din cei 10 copii din campania BCR Speranțe are o poveste impresionantă. Și este impresionantă nu prin ceea ce au trăit până acum, cu greutăți și obstacole care, așa e viața asta a omului, le-au fost puse în drum, ci impresionantă prin ceea ce va putea fi de acum înainte. Iar faptul că fiecare dintre noi putem să ajutăm un pic, un pic pentru ca această poveste să se scrie este, cum să vă spun, dătător teribil de energie.

Eu o sprijin în această campanie pe Mihaela Ceană. Pe care o puteți urmări în clipul de mai jos. Și care, la 16 ani, cânta extraordinar. Ascultați piesa și apoi povestim mai jos…

Bun, haideți să vă spun la ce m-am gândit. Cum să o ajutăm pe Mihaela. De la început spun că obiectivul este să facem buzz cât mai mare, pentru ca lumea să audă fantastica ei voce și să audă despre acest minunat proiect. Așa că vă propun să intrați în ”Familia 2.0 a Mihaelei”.

Această familie, ca orice familie, are o structură. În această structură v-aș ruga să vă găsiți locul :) Și să vă alegeți unul din ”rolurile” de mai jos, care vreți voi, și să scrieți la voi pe blog, pe contul de FaceBook, pe contul de twitter și pe orice alt cont mai vreți, povestea Mihaelei din noua perspectivă.

Adică dacă v-ați ales rolul de frate sau de soră, scrieți poveste Mihaelei ca și cum ar fi sora voastră. Dacă ați ales să fiți unchiul sau mătușa, scrieți povestea ei maă sfătos, cum ar veni :)) Hai că ați înțeles ideea :)

Și pentru ca după finalizarea campaniei să putema face un arbore genealogic frumos cu familia 2.0 a Mihaelei, vă rog să trimiteți pe cristi.china pe gmail linkul unde ați scris despre Mihaela și o poză sau un avatar care vă reprezintă pentru a putea ilustra frumos acest arbore genealogic 2.0, care am io impresia că va ieși foarte frumos :)

Structura Familiei 2.0 a Mihaelei (oricât de frumoasă ar fi această joacă și oricât de nobil scopul, am considerat că ar fi deplasat să introducem și rolul de mamă și de tată:
– frați și surori
– veri și verișoare
– unchi, mătuși
– bunici

7 comentarii la “Vă invit să faceți parte din Familia 2.0 a Mihaelei

 1. the_Anne-Marie Reply

  Mi s-o ridicat paru pe mine cand am auzit.
  M-as INSORI (de la sora) si eu cu ea. O sa scriu pe http://www.theannemarie.wordpress.com

 2. Familia 2.0 a Mihaelei « TheAnneMarie's Blog
 3. adizzy Reply

  ok i’m in..nu am avut niciodata o sora asa ca …

 4. o voce buna | adizzy's blog
 5. Protoss Reply

  Da chiar frumos. are un like de la mn pe YT :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.