Vă invit să faceți parte din Familia 2.0 a Mihaelei

Când am primit de la BCR propunerea de a-i ajuta cu proiectul lor BCR Speranțe, am zis da din prima. Fără să mă uit peste materialele atașate. Pentru că știam deja despre ce este vorba. Și mi se pare o idee extraordinară. Știu, unii dintre voi veți spune că este o altă modalitate prin care BCR își face reclamă. Ați avea dreptate, desigur. Dar ați greși atât de mult… Faptul că după o astfel de campanie există câțiva copiii care vor fi ajutați să devină ceea ce vor să devină este principalul câștig al acestei campanii. Restul sunt analize de specialiști, calcule de contabili, răutăcisme de chițibușari.

Fiecare din cei 10 copii din campania BCR Speranțe are o poveste impresionantă. Și este impresionantă nu prin ceea ce au trăit până acum, cu greutăți și obstacole care, așa e viața asta a omului, le-au fost puse în drum, ci impresionantă prin ceea ce va putea fi de acum înainte. Iar faptul că fiecare dintre noi putem să ajutăm un pic, un pic pentru ca această poveste să se scrie este, cum să vă spun, dătător teribil de energie.

Eu o sprijin în această campanie pe Mihaela Ceană. Pe care o puteți urmări în clipul de mai jos. Și care, la 16 ani, cânta extraordinar. Ascultați piesa și apoi povestim mai jos…

Bun, haideți să vă spun la ce m-am gândit. Cum să o ajutăm pe Mihaela. De la început spun că obiectivul este să facem buzz cât mai mare, pentru ca lumea să audă fantastica ei voce și să audă despre acest minunat proiect. Așa că vă propun să intrați în ”Familia 2.0 a Mihaelei”.

Această familie, ca orice familie, are o structură. În această structură v-aș ruga să vă găsiți locul :) Și să vă alegeți unul din ”rolurile” de mai jos, care vreți voi, și să scrieți la voi pe blog, pe contul de FaceBook, pe contul de twitter și pe orice alt cont mai vreți, povestea Mihaelei din noua perspectivă.

Adică dacă v-ați ales rolul de frate sau de soră, scrieți poveste Mihaelei ca și cum ar fi sora voastră. Dacă ați ales să fiți unchiul sau mătușa, scrieți povestea ei maă sfătos, cum ar veni :)) Hai că ați înțeles ideea :)

Și pentru ca după finalizarea campaniei să putema face un arbore genealogic frumos cu familia 2.0 a Mihaelei, vă rog să trimiteți pe cristi.china pe gmail linkul unde ați scris despre Mihaela și o poză sau un avatar care vă reprezintă pentru a putea ilustra frumos acest arbore genealogic 2.0, care am io impresia că va ieși foarte frumos :)

Structura Familiei 2.0 a Mihaelei (oricât de frumoasă ar fi această joacă și oricât de nobil scopul, am considerat că ar fi deplasat să introducem și rolul de mamă și de tată:
– frați și surori
– veri și verișoare
– unchi, mătuși
– bunici

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Vă invit să faceți parte din Familia 2.0 a Mihaelei”

  1. Pingback: Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » am adoptat o fetita si va propun un deal:)

  2. Pingback: Familia 2.0 a Mihaelei « TheAnneMarie's Blog

  3. Pingback: o voce buna | adizzy's blog

  4. Pingback: De ce o susțin din toată inima pe Mihaela | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.