Hai că are și sportlocal.ro un social media manager

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Păi da, se putea altfel? :D Adică io sunt propovăduitorul profesonializării în social media și io să nu am pe cineva la sportlocal.ro ca să se ocupe de chestiunea în cauză? Să-mi fie rușine, Dinu Chinezu! :))

Așadar, de azi Andrei este the big kahuna la sportlocal.ro pe tot ce ține de social media. Am luat decizia mai simplu decât (recunosc cu surprindere) mă așteptam. Simplu, pentru că io tot am vorbit cu Andrei în ultima vreme despre acest proiect și mi-a plăcut cum pune problema. Cu surprindere pentru că twitterul și FaceBook sunt niște domenii pe care le consider foarte importante pentru acest proiect (motiv pentru care încă nu m-am apucat serios de ele, că știam că nu am timp să mă ocup serios de ele), așa că mi-era cam târșeală să se ocupe altcineva de ele, nu eu :D

Oricum, am zis că e only fair să stabilesc cu Andrei o perioadă de 2 luni în care să ne testăm reciproc. Așa că pe la sfârșitul lui dcecembrie poate descoperă Andrei că io sunt un mare dobitoc :)) și nu mai vrea să colaborăm sau poate îmi dau io seama că (știți scuza aia fenomenală) că Andrei e prea calificat pentru slujba asta :))

Păi să fie într-un ceas bun, zic :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Hai că are și sportlocal.ro un social media manager”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)