Hai că are și sportlocal.ro un social media manager

Păi da, se putea altfel? :D Adică io sunt propovăduitorul profesonializării în social media și io să nu am pe cineva la sportlocal.ro ca să se ocupe de chestiunea în cauză? Să-mi fie rușine, Dinu Chinezu! :))

Așadar, de azi Andrei este the big kahuna la sportlocal.ro pe tot ce ține de social media. Am luat decizia mai simplu decât (recunosc cu surprindere) mă așteptam. Simplu, pentru că io tot am vorbit cu Andrei în ultima vreme despre acest proiect și mi-a plăcut cum pune problema. Cu surprindere pentru că twitterul și FaceBook sunt niște domenii pe care le consider foarte importante pentru acest proiect (motiv pentru care încă nu m-am apucat serios de ele, că știam că nu am timp să mă ocup serios de ele), așa că mi-era cam târșeală să se ocupe altcineva de ele, nu eu :D

Oricum, am zis că e only fair să stabilesc cu Andrei o perioadă de 2 luni în care să ne testăm reciproc. Așa că pe la sfârșitul lui dcecembrie poate descoperă Andrei că io sunt un mare dobitoc :)) și nu mai vrea să colaborăm sau poate îmi dau io seama că (știți scuza aia fenomenală) că Andrei e prea calificat pentru slujba asta :))

Păi să fie într-un ceas bun, zic :D

3 comentarii la “Hai că are și sportlocal.ro un social media manager

  1. Florea Cristian Răspunde

    Felicitari lui Andrei pentru reusita, dar si tie pentru ca ai gasit pe cineva priceput ca sa faca asta. Sa vezi acum evolutie la sport local de nici nu te asteptai.

  2. @mihailp Răspunde

    Bravo Andrei! Bună alegere, Chinezu! Să creșteți în 2 luni câți alții în 10 :)

  3. Vasile Manu Răspunde

    Mult succes Andrei. Se pare ca familia Sportlocal creste incet incet.. :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: