Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

E ceva wrong cu mine daca nu mi-a placut 2012?

Da’ nici nu mi-a displacut foarte tare. Pentru ca eu, ca mare fan de efecte speciale, nu aveam cum sa intorc privirea scarbit de la mega-desfasurarile de dibacie calculatoristica a celor care au facut toate acele senzationale special effects. Jos palaria pentru ele! Caci, practic, in ele sta tot filmul…

Restul productiei 2012 este, cum sa va zic eu, cam in plus… Adica daca e sa ii reprosez ceva major filmului este ca mi-a rupt 2 ore jumate din viata ca sa il vad. Cand poti linistit sa vezi un rezumat de maxim 1 ora. Rezumat pe care l-as putea vedea de multe, multe ori si care, fireste, contine in mare masura scenele cu efecte speciale.

Un film nu e doar imagine. E si joc actoricesc. E si scenariu (=replici). E si montaj. E si acel nu stiu ce pe care il au toate filmele mari. Ori la 2012 singurul lucru cu care ramai sunt efectele speciale. De Oscar, fara indoiala, dar asta nu inseamna ca 2012 este un FILM. Este doar un film.

PS. As fi un mare dobitoc daca nu as aminti exceptia teribila din film si care i-a dat o culoare aparte: jocul excelent al lui Woody Harelson.

5 comentarii la “E ceva wrong cu mine daca nu mi-a placut 2012?

 1. Sorin Grumazescu Reply

  Mai tii minte fisele pe care le faceam la limba si literatura romana pe vremuri? Asa as face si la filme: una bucata film intreg si una bucata fisa film, cam de 45 min sau 1 ora. Ca sa stim un lucru. :)

 2. andrei Reply

  Când ai dreptate, ai, ce să mai vorbim… :))

 3. chinezu Reply

  @Sorin Grumazescu
  :)) de acum inainte cand o sa aud ca un film are peste 2 ore o sa am dubii serioase ca am nervi sa ma uit la el :D

  @andrei
  ei, lasati, ca cel putin jumate planeta nu e de acord cu noi :))

 4. vraji Reply

  help haiti, heil tahiti!
  tiiiii, cu banii alocatzi productziei de iluzii pt 2012, haiti ar putea servi fiecarui cetatzean pocnit de cutremur cite un cocktail revigorant cu menta si cite 1 joint. pt k ai dreptate..nu se renteaza sa rupi din viazta nimanui doo ore si jumatate pt filmu asta (exceptind partea cu nebunu de woody).. am zis! howgh!

 5. vraji Reply

  …a si sa nu uitam frumosul film avatar… omfg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.