0 comentarii la “Cu ce au fost vinovaţi poliţiştii care au murit în Republica Moldova?

 1. claude Răspunde

  PENTRU CA SI-AU FACUT DATORIA, PENTRU CARE ERAU PLATITI, PEBTRU CA APARAU O ORDINE, BUNA SAU NU, NU CONTEAZA,ERA CONSTITUTIONALA.
  AU MURIT CU ONOARE, DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA IN PACE!

 2. Horia Blidaru Răspunde

  Inca e un zvon. Si poate fac parte din scenariul diversiunii care sa pregateasca psihologic represaliile sangeroase la adapostul noptii.

  Dar sa raspund la intrebare: au fost in tabara gresita. Maine dimineata s-ar putea sa-mi raspunzi acelasi lucru cand te voi intreba cu ce au fost vinovati tinerii protestatari pe care s-ar putea sa-i casapeasca fortele de ordine la noapte…

 3. Ragnar Răspunde

  In momentul in care te angajezi ca politist, iti este explicat ca exista o posibilitate sa mori sau sa fii ranit in exercitiul muncii. Si pentru asta primesti bani in plus. Oamenii erau platiti, stiau la ce se inhameaza. Ca sperau sa nu se ajunga aici niciodata la asta, e altceva. Stiau ca se poate intampla chestia asta, au ales sa fie politisti.

  Cu ce au fost vinovati? Probabil, cu nimic. Isi faceau datoria. Dar nu trebuie sa fie vinovati cu ceva ca sa moara. La fel cum nu trebuie sa fie vinovati de ceva copii din Etiopia ca sa moara. Pot sa-ti dau exemple o mie.

  O intrebare foarte naiva, in orice caz…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: