De ce nu putem umba in trening toata ziua

Cred ca gresim noi cei care nu dam doi bani pe moda. Zic noi, pentru ca si eu, in nemernicia mea sunt un exemplar de rasa al acestui curent jemonfichist cand vine vorba de ce am zis mai sus. Gresim nu atat pentru ca nu intram in trend, ci mai ales din cauza motivatiilor pentru care avem atitudinea asta.

Unii dintre noi preferam sa mergem imbracati cu aceeasi pereche de blugi si acelasi tricou timp de cateva zile dintr-un spirit de fronda, pe sistemul „uitati-va la mine ce Che Guevara sunt”. Altii se simt mai confortabil (si aici sunt de discutat implicatiile psihologice) imbracati cu haine de pe vremea lu’ bunicu, sterse si fara nici o legatura cu secolul 21. Altii, insa, sunt cei despre care va spuneam ca stau cu fularul innodat la gat si la 35 de grade celsius. Acestia sunt trend-setterii, cei carora li se spune, nu prea am inteles de ce, metrosexuali.

In ceea ce ma priveste nu prea ma intereseaza hainele pe care le port. Ma simt cel mai confortabil in haine sport, dar nu pot sa umblu numai in trening in lumea asta. Si aici vin la a va spune de ce cred ca gresim noi, astia jemonfichistii. Pentru ca eu nu ma duc toata ziua in trening, desi ma simt extrem de confortabil, din respect pentru cei din jurul meu. Sigur ca e important sa te respecti si pe tine din acest punct de vedere, dar, cum am stabilit ca ni se cam rupe de faza asta, ramane efortul pe care trebuie sa il facem sa ii respectam pe ceilalti.

Capisci? Ca daca nu ati inteles ce am zis mai sus inseamna ca sunteti chiar hopless :)

6 comentarii la “De ce nu putem umba in trening toata ziua

 1. camil Răspunde

  cred că e rezonabil să te îmbraci adecvat locului și momentului respectiv. nu mergi la un ceai seara în adidași la fel cum nu mergi la meci la costum.
  pe mine mă amuză cei – sau mai ales cele – ce se îmbracă total neadecvat vremii, doar din dorința de a fi/a rămâne trendy. converși prin zăpadă, gecuțe până la buric prin viscol, colanți prin ger, cizme în loc de bocanci și lista poate continua :)

 2. Anticalofilul Răspunde

  acum inteleg de ce cand purtam fular(doar iarna asta) la gat(si nu innodat, ceva gen Dezbracatu) primeam mai multa atentie de la fete :)

 3. Adrian SM Răspunde

  Trapattoni reuşea de minune să împace capra cu varza: se îmbrăca în costume Armani şi avea în picioare adidaşi… :) Cel puţin la meciuri asta era ţinuta lui…

 4. Pavel Răspunde

  Eu unu umblu numai in blugi. Ma simt cel mai confortabil. In trening nu stiu, dar parca nu-mi plac, insa blugii sunt 100% pentru mine :D

  Si la fel ca si tine, nu pun deloc accentul pe moda. Merg cu o pereche de blugi pana mi se par mie ca-s urati, stersi, daca inca arata bine, pe mine raman…

 5. rAuLiTo Răspunde

  Si eu ma simt foarte bine in trening si la antrenament mergeam tot timpul imbracat sport, dar cum zicea @Camil „te îmbraci adecvat locului și momentului respectiv”

 6. Toma Nicolau Răspunde

  degeaba ai fost la emisiunea aia pe a3, nu te-a convins duduia aia de nimic :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: