Era şi păcat să nu aibă Bucureştiul un viceprimar bou

Bucureştenii nu se vor mai putea căsători şi nici nu vor mai putea să-şi înmatriculeze maşinile dacă nu plantează un copac. Ideea este inclusă într-un proiect al primăriei capitalei care ar putea fi adoptat până la sfârşit anului. Acesta are drept ţintă mărirea spaţiului verde din oraş. A fost iniţiat de viceprimarul Robert Ionescu. Pomul nu trebuie plantat oricum, şi oriunde şi abia după ce i se va face o poză copacului şi i se va elibera un certificat, bucureştenii vor putea să se căsătorească sau să-şi înmatriculeze maşina.

Ştire Antena 3

0 comentarii la “Era şi păcat să nu aibă Bucureştiul un viceprimar bou

 1. Mos Califar Răspunde

  Bre Chinezule sa fie clar : nu e BOU, e BERBEC. Pai cine-a pomenit boi in turma de oi? Gigi e cioban old-fashion.

 2. tiribonflax Răspunde

  mnoa, ca să ştim cine ia şmeurile, io zic să ne interesăm următoarele: cât costă cumpărarea, plantarea, pozarea şi certificarea copacului? şi cine decide ce copac unde se plantează? şi cine are grijă de copac după aceea? are primăria copacoterapeuţi?

 3. mikel Răspunde

  asta e de la partidu lu gig. banuiesc ca o sa se laude el dup-aia ca lupta pentru un bucuresti mai verde, initiative de ecologie, etc

 4. Constantin Răspunde

  Nu fac parte din turma lui Gigi si nici dintr-o alta.

  Si zic: pe langa atatea alte taxe oare asta sa nu fie de folos? Macar e vizibila, pipaibila, va face si umbra, va absorbi si ceva noxe si va elibera ceva oxigen.

  P.S. Orice primarie municipala are „copacoterapeuţi”, adica Serviciul de horticultura ( parca asa se numeste ).

 5. Constantin Răspunde

  ADDENDA

  Stiu un oras – de provincie, desigur- unde s-a facut in urma cu cca 30 de ani un parc. Si nu s-a plantat oricum si orice. Acum lumea de toate varstele se bucura de existenta lui.

 6. yoda TV Răspunde

  Deci am belit-o sa ma scuzati. La mine pe strada nu exista pic de spamant. Pot sa merg in SAI ( Ilfov, mah) sa plantez un dud?

 7. Parlamentolitic Răspunde

  Ei, faci poza in Photoshop si te-ai scos. Oricum e o lege aberanta ce nu are cum sa fie pusa in practica, tocmai din lipsa de personal.

 8. voteazapentrulica Răspunde

  Macar un bou printre atatia porci.

 9. gadjodillo Răspunde

  si mai sint si alte aspecte – nu doar cele senin-pozitive, legate de plimbare prin locuri racoroase si cu verdeata/ecologice. Ci legate de drepturile cetateanului.

 10. Mordechai Răspunde

  Deci adeverinţă, poză etc. Un teanc de hârtii că ai plantat caisu’. Deci ca să bagi un pom tăiem un pom , ca să producem hărtie pentru actele doveditoare. Mişto.

 11. chinezu Răspunde

  gadjodillo:
  exact la faza cu dreptul meu de a nu fi facut bou m-am referit cand l-am facut bou pe bou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: