Cu ce-am rămas eu după Focşani blogmeet

M-au întrebat unii „ce ai, bă, de te duci la întâlniri de astea gen Focşani blogmeet? nu ai altă treabă?”. Adică, tradus pe linie de şefu aveţi o scamă, cum de se pogoară ditai chinezu din înălţimile celeste printre muritori. Răspunsul e unul fenomenal de simplu în complexitatea lui interioară: pentru că îmi place, pentru că am o încredere teribilă în cum va creşte onlineul în „provincie”, cum atât de imperialist îi zic unii, pentru că nici o gogăleală nu poate înlocui întâlnirea faţă în faţă, indiferent de cât de onlineeni ne dăm.

A fost chiar mişto la Focşani. Grim Cris a fost îndeajuns de treabă să ne invite la eveniment, lucru pentru care chiar îi mulţumesc frumos :) Bun, e drept că nici dacă aş fi stat 2 luni să fac preselecţii şi selecţii pentru a-mi alege tovarăşii de călătorie, nu aveam cum să me pricopsesc cu o gaşca mai faină decât cea formată din acest Hakinen al folkului în cod sursă Vlad Dulea, acest bard al merchandisingului autohton Claudiu Ciobanu si acest degrabă dătătoriu afară de şef  Stefan Murgeanu.

Cu ce-am rămas eu după Focşani blogmeet? Cu foarte multe. Am cunoscut oameni faini, am înţeles care sunt temerile şi provocările la care trebuie să facă faţă o blogosferă locală, am simţit că există şi acolo un potenţial teribil pentru a face ceva împreună, dar care aşteaptă o scânteie pentru a se întâmpla. Şi, the top of the line, mi s-a confirmat încă o dată ceea ce propovăduiesc eu de multă vreme: din local o să vină marile surprize în onlineul românesc. You’ll see :)

O menţiune specială şi un mare, mare mulţumesc pentru Andrei şi Sorin, care au venit tocmai din Iaşi special pentru această întâlnire. Chapeau!

Transmit mulţumirile mele pentru participare Cristinei, Ioanei, lui Dan, Iuliei, lui Tudor , lui Dan Stefan, lui Cătălin, lui Vlad, lui Claudiu, lui Cristi, lui Andrei, lui Dan Braşov, lui Sorin, Valentinei, lui Ionuţ, lui Sorin Andronic.

Mi-a făcut mare plăcere să vă cunosc :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

14 thoughts on “Cu ce-am rămas eu după Focşani blogmeet”

  1. Multam’ Chinezu-le! Peste cativa ani o parte din „unii” o sa-ti ceara o invitatie la Blogmeet Focsani. Noi ne urnim mai greu, dar si cand ne urnim …

  2. Pingback: Când ajung la Sibiu, cine bea un cafei cu mine? » Chinezu - Un chinez ca tot romanu'

  3. Pingback: Când ajung la Sibiu, cine bea un cafei cu mine? | e-Opinii.ro | doar opinii... atât! | by George Fedorovici

  4. Pingback: Ce este Twitmobilul? (concurs cu o bere) » Chinezu - Un chinez ca tot romanu'

  5. Pingback: Ce este Twitmobilul? (concurs cu o bere) | e-Opinii.ro | doar opinii... atât! | by George Fedorovici

  6. Pingback: Voila The DreamTeam powered by teh twitmobil » Chinezu - Un chinez ca tot romanu'

  7. Pingback: Ce este Twittmobilul? « Vlad Dulea

  8. Pingback: Hai să vă spun ceva despre Vlad » Chinezu - Un chinez ca tot romanu'

  9. Pingback: Călăraşi online | filme online, muzica, stiri, horoscop| hi5 facebook twitter | Hai să vă spun ceva despre Vlad | Calarasi online | portal judeţ Calaraşi

  10. Pingback: | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)