Cu ce-am rămas eu după Focşani blogmeet

M-au întrebat unii “ce ai, bă, de te duci la întâlniri de astea gen Focşani blogmeet? nu ai altă treabă?”. Adică, tradus pe linie de şefu aveţi o scamă, cum de se pogoară ditai chinezu din înălţimile celeste printre muritori. Răspunsul e unul fenomenal de simplu în complexitatea lui interioară: pentru că îmi place, pentru că am o încredere teribilă în cum va creşte onlineul în “provincie”, cum atât de imperialist îi zic unii, pentru că nici o gogăleală nu poate înlocui întâlnirea faţă în faţă, indiferent de cât de onlineeni ne dăm.

A fost chiar mişto la Focşani. Grim Cris a fost îndeajuns de treabă să ne invite la eveniment, lucru pentru care chiar îi mulţumesc frumos :) Bun, e drept că nici dacă aş fi stat 2 luni să fac preselecţii şi selecţii pentru a-mi alege tovarăşii de călătorie, nu aveam cum să me pricopsesc cu o gaşca mai faină decât cea formată din acest Hakinen al folkului în cod sursă Vlad Dulea, acest bard al merchandisingului autohton Claudiu Ciobanu si acest degrabă dătătoriu afară de şef  Stefan Murgeanu.

Cu ce-am rămas eu după Focşani blogmeet? Cu foarte multe. Am cunoscut oameni faini, am înţeles care sunt temerile şi provocările la care trebuie să facă faţă o blogosferă locală, am simţit că există şi acolo un potenţial teribil pentru a face ceva împreună, dar care aşteaptă o scânteie pentru a se întâmpla. Şi, the top of the line, mi s-a confirmat încă o dată ceea ce propovăduiesc eu de multă vreme: din local o să vină marile surprize în onlineul românesc. You’ll see :)

O menţiune specială şi un mare, mare mulţumesc pentru Andrei şi Sorin, care au venit tocmai din Iaşi special pentru această întâlnire. Chapeau!

Transmit mulţumirile mele pentru participare Cristinei, Ioanei, lui Dan, Iuliei, lui Tudor , lui Dan Stefan, lui Cătălin, lui Vlad, lui Claudiu, lui Cristi, lui Andrei, lui Dan Braşov, lui Sorin, Valentinei, lui Ionuţ, lui Sorin Andronic.

Mi-a făcut mare plăcere să vă cunosc :)

14 comentarii la “Cu ce-am rămas eu după Focşani blogmeet

 1. Grim_Cris Reply

  Inca o data iti multumesc pentru ca ai acceptat invitatia si pentru ca ai adus ditamai dream team-ul cu tine. Toata stima!

 2. danbrasov Reply

  Ma bucur ca te-am cunoscut, apreciez ca ai batut drumul pana la Focsani impreuna cu cei 3 crai de la rasarit si te asteptam si alta data!

 3. Tudor Reply

  Multam’ Chinezu-le! Peste cativa ani o parte din “unii” o sa-ti ceara o invitatie la Blogmeet Focsani. Noi ne urnim mai greu, dar si cand ne urnim …

 4. Dan Druta Reply

  Salut distinsul colectiv bloggeristic vrancean. Sper ca te-ai simtit bine in “Orasul de pe Milcov”. Te mai asteptam! :)

 5. Ciprian Gavriliu Reply

  Ia te uită dom’le, cine a ajuns la Focşani. Poate mergem împreună la următorul blogmeet, nu de alta, dar primii 19 ani i-am petrecut pe acolo :).

 6. Ce este Twittmobilul? « Vlad Dulea
 7. | Chinezu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.