Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Atatea blitzuri pe metru patrat nu am mai vazut inca

Normal, asa imi trebe daca ma duc la intalniri de fotografi… Atatea blitzuri pe metru patrat nu am mai vazut inca. Caci am fost aseara la dslrtweetmeet. Am stat vreo doua ore, dar pot sa spun ca a fost un altfel de tweetmeet. Adica organizat pe o nisa de nisa (asta cu lentilele nu stiu ce), pigmentat cu baloane pe care trebuia sa le spargi ca sa citesti un biletel cu un mesaj si cu nu stiu ce cutie de aia speciala pentru fotografi care imprastia lumina uniform pe obiectele pe care le puneai in cutie sa le fotografiezi (ceva de genul). Si, evident, sa nu uitam de calendarele umanitare cu bloggeri, ideea lui Arhi, din care am cumparat cateva.

Foarte misto atmosfera. Si va spun eu asta, care nu aveam aparat la mine si nici unul din gizmosurile pe care le are un dslrist care se respecta. Ce sa mai zic in afara de felicitari iYli si Florin pentru initiativa si pentru organizare.

A, inca ceva: reconfortanta imaginea unui Vlad Stan care a venit la intalnire cu aparatul lui si care asculta cu mare interes sfaturile pe care aia mai destepti decat el pe zona asta (daca va puteti imagina asa ceva) i le dadeau (unii fara sa stie cine este, de fapt, Vlad Stan) :)

Imprumut o poza de la Nicolau, care arata cat de superb imi sta in tricoul cu stema Federatiei Romane de Rugby :D

7 comentarii la “Atatea blitzuri pe metru patrat nu am mai vazut inca

 1. A.Dragos Reply

  Se pare ca a fost tare frumos si v-ati simtit bine. Felicitari pentru organizare Iuliei si lui Florin si tuturor pentru participare :) !

 2. Radu Reply

  De unde tricoul domnu’ Chinezu? Eu mi-am luat unul de pe ebay de la Cupa Mondiala din Australia dar mi-e excesiv de mare si am abandonat sa-l mai port. Deci, unde gasim? kplsthx.

 3. chinezu Reply

  @Radu
  o sa ii intreb pe cei de la Federatie de unde se poate cumpara
  ca m-a intrebat mai multa lume :))
  eu de la ei l-am luat

 4. rekinoo Reply

  @radu la inceputul lui martie (cel mai probabil) se va deskide un magazin cu articole kiar la sediul federatiei.pana atunci poti cumpara de la standul irish green care este mereu prezent la meciurile de pe stadionul arcul de triumf

 5. writeman Reply

  foarte fain a fost. sper sa apuc sa scriu si eu azi pe blog si sa urc niste poze.

 6. andreea Reply

  Esti a treia persoana pe care am gasit-o, care a fost la intrunire. Nu ai avut decat o poza, dar deja m-am obisnuit, nici http://blog.fanel.ro/raport-de-tweetmeet-dslrtweetmeet/ nu a avut poze , dar a scris frumos…
  Nu am DSLR, nu am poze, nu am blog, dar au restul care au fost si pana la 33 de persoane, cat au fost in total, tot mai am de vazut si de citit…

 7. m-am dslrit «

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.