20.07.2017

Trei piese care inseamna foarte mult pentru mine

Faina seara de ieri… Asa ca pe vremuri.. Pentru ca in loc sa ma uit la ceva jeg de talkshow politic sau sa mai termin de scris niste proiecte sau de vazut daca functioneaza nu stiu ce linii de cod facute de programatori, am vorbit despre si am ascultat muzica :)

The Fua, unul din cei care, printre altele, se ocupa de muzicadevest.ro nu a avut ce lucra si s-a gandit el sa ma invite sa discutam despre rock in emisiunea lui Daika Atilla de la Radio Transilvania. Si a fost chiar misto sa povestesc despre altceva pe un post de radio despre ceva ce e atat de aproape de sufletul meu si nu despre politica sau, doamne iarta-ma, moda :))

O sarcina fenomenal de grea a fost sa aleg (doar) trei piese pentru a le asculta impreuna in emisiunea. Criminal de greu… Cum sa ma pui sa aleg intre sute, mii de piese care mi-au incantat si imi incanta mereu si mereu viata? Dar le-am ales, ce sa fac, aplicand principiul primele 3 piese care mi-au venit in gand :) Dar care, fiecare, inseamna foarte mult pentru mine. Vi le ofer mai jos, sa va bucurati si voi de bucuria mea :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ceva ce îmi place şi vă recomand

Doamnelor si domnilor, poftiti la expozitia Anca Bundaru

3 comentarii

 1. Adrian SM
  marți, 2 februarie 2010, 09:35

  Muzică serioasă… Faine gusturi muzicale ai.. :) Mai bine zis avem…

  Răspunde
 2. marți, 2 februarie 2010, 09:37

  he-he…the real deal. magnific solo-ul de chitară din prima piesă :)

  Răspunde
 3. miercuri, 3 februarie 2010, 01:20

  […] corupa cu tema aleasa: muzica pe care o ascultam cu nostalgie. S-au depanat amintiri, a intrat si Chinezu’ in direct (ca doar a lui o fo` ideea pe site-urile de socializare!) si chiar nu ne-am putut opri […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *