Trei piese care inseamna foarte mult pentru mine

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Faina seara de ieri… Asa ca pe vremuri.. Pentru ca in loc sa ma uit la ceva jeg de talkshow politic sau sa mai termin de scris niste proiecte sau de vazut daca functioneaza nu stiu ce linii de cod facute de programatori, am vorbit despre si am ascultat muzica :)

The Fua, unul din cei care, printre altele, se ocupa de muzicadevest.ro nu a avut ce lucra si s-a gandit el sa ma invite sa discutam despre rock in emisiunea lui Daika Atilla de la Radio Transilvania. Si a fost chiar misto sa povestesc despre altceva pe un post de radio despre ceva ce e atat de aproape de sufletul meu si nu despre politica sau, doamne iarta-ma, moda :))

O sarcina fenomenal de grea a fost sa aleg (doar) trei piese pentru a le asculta impreuna in emisiunea. Criminal de greu… Cum sa ma pui sa aleg intre sute, mii de piese care mi-au incantat si imi incanta mereu si mereu viata? Dar le-am ales, ce sa fac, aplicand principiul primele 3 piese care mi-au venit in gand :) Dar care, fiecare, inseamna foarte mult pentru mine. Vi le ofer mai jos, sa va bucurati si voi de bucuria mea :)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=F4fPv450OYM]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=K_1hLiqwq7c]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OnxkfLe4G74]

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Trei piese care inseamna foarte mult pentru mine”

  1. Pingback: Retro melatonina | MuzicadeVest.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)