Taci, asculta si invata

Titlul mi se potriveste din ce in ce mai mult in relatia cu copiii mei cei minunati. Pentru ca de multe ori am momente in care fac exact ce ziceam mai sus..

Astazi, de exemplu, am luat-o pe Maruca mea cea minunata la amiaza de la gradi. Pentru ca i-am promis. Pe drum catre casa am avut dialogul pe care vi-l redau mai jos…

– Tati, de ce unele magazine fac farse?
– …
– De ce pun lucruri in vitrina si cand intri acolo nu sunt de vanzare?
– …
– Pentru ca asa vor sa faca mai multi bani. Pentru ca parintii cumpara lucruri copiilor cuminti daca intra intr-un magazin. Dar asta inseamna sa faci o farsa.
– Pai…
– Da’ stii ceva, tati? O sa ma duc eu cu Tudor (prietenul ei din scara blocului, n.m) intr-o zi la magazinele astea si o sa le facem si noi farse. O sa le punem pe jos gheata, frunze si apa. Asa, ca sa le venim de hac!
– …

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

14 thoughts on “Taci, asculta si invata”

  1. Hai sa îţi spun oarece domnu Chinezu, ca tot vine iarna. Stau unde se varsă Romania in orient, la Mangalia. La noi zăpada este putina si rara, din păcate. Stau la parter într-un bloc care are un debleu de ~ 8 metri fata de aleiia dintre blocuri adică ~ 30 de metri de panta. Invariabil când cade zăpada copii din cartier vin aici sa se dea cu sania. Tipa de bucurie, pe mine mă năpădeşte veselia si rad, nevasta mă apostrofează, razi ca prostul, si o pufneşte rasul si pe ea. Daca un ciufut se baga in seama sa gonească copii ca îl deranjează nu am loc de nevasta sa ieşim pe uşa si sa il.. nu spun da incepe cu piz..im. Copii ştiu de acum si se amuza, şti ce bucuros sunt când minge!! :). Intre noi eu ştiu ce este un seches ca sunt de acolo!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)