Hai să vă dau încă un motiv de ce îmi place twitter

Mi-am făcut extraordinar de mulţi prieteni pe twitter. Nu mai vorbim de cât mă ajută şi din punct de vedere al businessului (dar asta e treaba mea, nu a voastră, băi pişicherilor :D). Unii din cei pe care i-am cunoscut au devenit şi colaboratori la sportlocal.ro. Aşa că simt eu că am obligaţia la care mă înseamnă bunul simţ să le mulţumesc acestora şi aici pe chinezu.eu şi să vi-i prezint şi vouă. Pe rând :)

Sorin Grumazescu. L-am tot văzut că bagă twitturi despre maşini şi linkuri către AutoMOD.ro cu articole scrise foarte bine. Ne-am mai hăhăit noi pe acolo, apoi am făcut pasul următor firesc spre convorbirile pe messenger iar apoi, şi aici vine partea care îmi place nespus de mult :), am bătut palma pentru o colaborare reciproc avantajoasă, cum ar veni, pe sportlocal.ro. Adică Sorin bagă pe secţiunea Auto de pe sportlocal.ro articole cu trimitere către AutoMOD. Simplu şi la obiect :)

Mulţumesc, aşadar, Sorin, pentru deschiderea de care ai dat dovadă, dar să ştii că tot am un reproş: că nu am ajuns să ne bem berile alea cu care ne tot ameninţăm reciproc :))

8 comentarii la “Hai să vă dau încă un motiv de ce îmi place twitter

 1. Sorin Grumazescu Reply

  Wow…m-ai lasat masca. Nu ma asteptam sa scrii un articol despre mine. Poate pentru ca nu mi se intampla prea des si nici nu ma simt foarte confortabil cand cineva ma lauda. Multi stiu acest lucru. :)
  Nu pot decat sa-ti multumesc pentru post, multumesc pentru aprecieri si sper ca aceasta colaborare a noastra sa tina cat mai mult. Si sa mai vina si altele.:)
  Iar berile le vom bea noi pana la urma. Distanta asta bat-o vina… :) Dar nu scapi tu de mine.
  Multumesc din suflet pentru tot. :)

 2. Neamtu' Reply

  Poi nu de asta se numeste ‘comunicare’? Adica, de cand sunt cu blogul si mai sunt si pe Twitter, vorba ta…. amici si prieteni la greu :) Plus oportunitati garla! Acuma… depinde mai departe de finante si de cat de destepti suntem noi!

 3. MidSuMmEr NiGhT's DrEaM Reply

  Acum mediul online e calea tuturor posibilitatilor,mai ales ca majoritatea populatiei are internet acasa!

 4. Marius Moga Reply

  Frumos :) Sa aveti o colaborare durabila si sa fie avantajoasa pentru ambii.

 5. Radu « Moshe & Mordechai blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.