Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Salut orice nouă campanie mai serioasă pe online

Zilele trecute am fost într-o scurtă vizită la Dentestet. Aveam o zi teribilă, de aceea am stat doar câteva minute. Dar am simțit că minutele alea sunt importante, că reprezintă modalitate prin care apreciez faptul că o companie lansează o campanie pe online. Și nu orice campanie, ci una la care se poate câștiga 8000 de euro. Am mai avut un motiv: faptul că Doru m-a invitat și, cum se știe îndeobște, e greu să îl refuzi pe Doru la cât e de simpatic :))

Menționez doar (dacă tot fac publicitate pe linie de stomatologie :D) ca eu m-am apucat de șantier dințistic la Clinica Liren (nu dați click, pentru că nu e gata încă siteul :D), unde Laura Săvoiu se ocupă de mine ca și cum aș fi sănătos la cap :))

Poate că par patetic (dar îmi asum asta, because I can :D), dar io chiar cred că merită măcar să salutăm orice intrare mai serioasă a unei companii cu campanii pe online. Pentru că, gândesc io cu mintea mea, suntem la începutul formării unei piețe, care piață, oricât de solizi ne credem noi, bloggerii, nu prea funcționează fără clienții ăia care să bage banul în ea și de unde, firește, să îl scoatem noi :D

Știu, știu, sunt un grobian materialist. Asta este, love me or leave me :D Dar deep down știți că am dreptate… :D

PS. Mă scuzați că precizez că aceasta nu este o postare plătită, dar simt că sunt fix 4 oameni care cred asta :D

5 comentarii la “Salut orice nouă campanie mai serioasă pe online

 1. Alin Sbarnaure Reply

  Noa, e discriminare :))

 2. Mihai Pintilie Reply

  4? In DreamTeam sunteti mai multi. Macar ei ar trebui sa te cunoasca.

 3. Mihai Pintilie Reply

  Cat il mai tii pe Cabral acolo? Nu poti vorbi cu cineva sa photoshopeze bannerul si sa te puna pe tine in locul lui? Pentru carcotasi: Cabral mi-e simpatic dar asta e blogu’ lu’ Chinezu’.

 4. Tudor Reply

  Citez din dentestet.com/stiri/28: “Concursul se desfasoara pe site-ul http://www.eva.ro, in perioada 10 noiembrie – 10 decembrie 2010″, dar in care pagina? Noroc cu modulul de cautare in eva.ro :)

 5. sfatul zilei Reply

  Ce inseamna “mai serioasa”? Mai valoroasa (premiu de 8000 euro!!)? Asta inseamna ca cei care ofera un premiu simbolic sau in valoare de mult mai putini bani nu sunt seriosi? Mai degraba as inclina sa spun ca cine isi permite sa ofere un premiu de o asa valoare… in vremuri de criza?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.