Serios. Dincolo de simpăticoşenia domeniului şi de creativitatea oarecum freudiană a celui care a venit cu ideea cumpărării acestui domeniu, rămâne să ne-o punem. Să ne punem aceeaşi întrebare pe care şi-o pune şi Via Doru Panaitescu. Adică e normal să existe astfel de siteuri şugubeţe a la Creangă sau e mai bine să triumfe pudibonderismul burghezo-capitalisto-etc.?
ziuafututa.ro
NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.
Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D
Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.
Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.
Contact: cristi@kooperativa.ro
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp
Top articole din această secțiune
5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)
Abonarea este aproape gata!
Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.
Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.
5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)
Abonarea este aproape gata!
Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.
Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.
0 thoughts on “ziuafututa.ro”
Văd că e o piesă de Peca Ştefan, cu ăsta nu avem ce face, e un copil talentat, un dramaturg care a luat mai multe premii şi sunt convinsă că are ceva de spus. Aşteptăm să se maturizeze.
Mie mi se pare ca Doru Panaitescu e foarte bătrîn sau s-a născut aşa.
Ziuafututa.ro e un titlu nostim, inclusiv ca nume de domeniu. La urma urmei, vocabularul in blogosfera românească e destul de colorat. Nu-mi place vulgaritatea, dar n-aş da vina pe cuvinte. Poţi fi vulgar şi folosind numai cuvinte din DEX.
Faţă de parola cu care te loghezi tu, adresa îmi pare una eufemistică…
oamenii de bine vegheaza; in doua luni domeniul va disparea „suspendat” de o tanti sau un nene care roseste si cand si-o ia in mana la pipi, daramite cand vede pe internet asa grozavie; pe .ro nu se accepta d’astea, va spun din experienta proprie :)
N-apăi din aia ne tragem toţi. Şi-n definitiv, sensul final e ceea ce contează, nu cuvintele folosite pentru a ajunge la el.
Subscriu la ceea ce a scris Lucia Verona, „Poţi fi vulgar şi folosind numai cuvinte din DEX”.
Cred ca sunt mai batran, da. Nu am copii, dar ma gandesc la cei care au copii si s-ar putea sa ii gaseasca pe un astfel de site „culturalizandu-se”. Am un mare respect pentru oamenii de teatru, dar cred ca teatrul se paote face si se poate promova si fara „esenta tari” care sa adune platitorii de bilete.
Inteleg goana emisiunilor de tip Vacanta Mare dupa rating. Dar goana oamenilor de teatru dupa audienta in sala cu orice chip nu. E ok sa sari calul cu o fraza doua, pot asigura spuma unei piese per total.
Dar sa pui o intreaga reprezentatie sub semnul obscenitatii nu mi se ma pare un act de cultura propriu-zisa.
Lucia, corect, blogosfera e plina de injuraturi. De asta prefer sa merg la o piesa de teatru in loc sa citesc un blog. Daca acolo voi gasi tot injuraturi, o sa imi fie greu sa mai fac diferenta intre valorile celor doua forme de exprima ale societatii.
Inca o data: cu totii ne-am amuzat la viralul cu Adi Despot, ascultam cu placere Parazitii sau Margineanu si mai radem de glumele deocheate din showurile Divertis, Voua sau Vacanta Mare. Dar e altceva sa o faci sub umbrela unei institutii care ar trebui sa insemne cultura si nu piesa de hip-hop, filmulet pe net sau show tabloidizat.
Doru Panaitescu:
i feel you, man
scuza barbarismul, dar zau ca se potrivea in context…
si eu sunt cam batran la creieri
pentru ca nu m-as duce la o astfel de piesa de teatru
am zambit cand am vazut gaselnita
dar cam atat…
@Doru – cat de batran poti sa fii? toti avem copii si ne gandim la ei; eu unul ma gandesc ca decat sa invete de pe strada, mai bine ii explic eu :) tu cand asculti parazitii o faci in casti in fundul gradinii de teama copiilor? eu ii ascult in boxe si ma bucur cand constat ca ai mei copii se pot folosi de doua sau mai multe tipuri de limbaj in functie de interlocutor …
Nu-s chari asa de batran. :) Corect, mai bine sa ii explici tu, dar daca il trimit la teatru si invata de acolo lectia asta, o sa zica apoi ca de acolo stie ca asa il invata institutiile de cultura sa fie vulgar ca e un gest artistic neinteles de martalogi ca noi :)
@Doru hai ca deja esti pe drumul cel bun :) putem considera vulgaritatea ca o componenta a culturii in general (cultura suburbana par example) si atunci important e sa stie sa faca diferenta: cand va trece prin Pantelimon si ii va ura un sofer de jeep ceva de bine, nu va ramane siderat, ba chiar va putea aprecia fanteziile susnumitului :)
Probabil că n-aţi mai fost de mult la teatru, domnilor! Dacă nu sunt cuvinte, sunt gesturi, tonuri, zîmbete aluzive – chiar şi la piesele „clasice”. E o modă, mie nu-mi place, aşa cum nu-mi place Peca, dar ştiu că orice modă trece.
Şi, cum vă spuneam, poţi fi vulgar şi cu cuvintele cele mai banale.