De ce nu am mai apărut la Antena 3

Ciudat mai gândesc unii… Şi, deşi ar fi trebuit să mă obişnuiesc deja cu cei care înţeleg lumea prin filtrul lor unic, personal şi unidirecţional, uite că tot mă mai las surprins din când în când.

Am apărut pe la Antena 3 din când în când, căci am răspuns cu mare drag invitaţiei pretenarilor de pe acolo. Numai că în ultima vreme, din diverse pricini ce au ţinut de programul meu mai încărcat, nu am mai avut timp să onorez aceste invitaţii. Căci de chemat m-au chemat.

Numai că zilele trecute, la o întâlnire de asta cu mai mulţi tovarăşi, îmi zice o cunoştinţă „băi, da’ tu nu mai mergi pe la Antenă pentru că i-ai enervat pe Orban şi pe Crin Antonescu?”, fază la care am râs copios şi i-am zis că e foarte pe lângă. Dar fix a doua zi acelaşi lucru mi-l zice un amic pe messenger. Ceea ce m-a pus pe gânduri…

Aşa că tocmai de aceea scriu acest post. Şi  mai spun încă o dată că cei de la Antena 3 m-au mai chemat de vreo 4 ori, dar eu am fost cel care am refuzat pentru că nu mi se potrivea programul cu emisiunile lor. Atâta tot.

5 comentarii la “De ce nu am mai apărut la Antena 3

 1. Cos Răspunde

  Ahaaaa…deci Orban! :))

 2. chinezu Răspunde

  @Cos
  baaaaaai, da’ ce serviciu de monitorizare impecabil ai!
  cred ca numai ce m-am gandit sa scriu asta si deja stiai :)))))))))))))))))))))

 3. mihnea Răspunde

  sa-ti fie rusine, dan voiculescu :))

 4. Cos Răspunde

  Cristi, 24/24. Preturi promotionale. Restul e intuitie.

 5. anndryusha Răspunde

  Sau nu i-ai enervat îndeajuns. :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: