Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Dragi prostanaci si dragi prostocalii, ati infrant, baaaah!

Vorbesc despre twitter. Daca m-a teribil prostdispus ceva in campania asta, atunci acest ceva a fost decaderea personala a unora pe care ii credem in stare de cu totul si cu totul altceva.

Twitterul mi-a placut de la inceput, caci am vazut in el un spatiu unde mai afli una alta, mai cunosti oameni interesanti, mai faci si tu o usoara constructie de brand, stiti voi, lucrurile pe care le facem toti cand stam pe twitter. Asta pana a venit campania. Cand unii din cei care pareau chiar simpatici pana atunci, au devenit brusc scuipatoare de ura si de imprecatii.

Dureros este ca spumele astea se aruncau nu impotriva unui candidat, ci impotriva sustinatorilor acelui candidat. Adica am vazut atacuri la persoana si atacuri la, daca imi permiteti expresia, “grup”.

Cele doua gasti, legitimandu-se una in raport cu cealalta, sunt, dupa cum puteti lesne ghici, prostanacii si prostocalii. Pe care ii anunt pe aceast cale ca au cazut intr-un oarecare hau in ceea ce ma priveste. Desi stiu ca lor li se cam rupe de parerea mea. Si, pe undeva, sentimentul este fix reciproc.

7 comentarii la “Dragi prostanaci si dragi prostocalii, ati infrant, baaaah!

 1. Ionut Reply

  Pe twiiter e exact ce a fost joi seara: S-a intalnit hotu cu prostu! :)

 2. Someone Reply

  Am aceeaşi dezamăgire. Înseamnă că suntem deja, confirmaţi, doi normali la cap.

 3. Grim_Cris Reply

  Nu e mai bine sa stai in banca ta? Sau, in cazul meu, care n-am nici macar drept de vot, de ce sa ma mai intereseze care mananca mai mult cacat?

 4. raluca Reply

  eu le-am dat unfollow celor care erau viscerali. aşa că mă pot bucura în continuare de twitter :)

 5. Danny Reply

  Foarte bine ai sesizat, unii sunt asa de porniti de parca le-ar dea ceva astia pe care-i sustin . Ataca tot ce prind fara ocolisuri.

 6. Raiz Robert Reply

  Hmm, eu nu prea ma arunc in discutii politice deoarece am o oarecare repulsie fata de clasa politica, dar am trait oarecum aceeasi experienta (subiect, desigur, fotbalul). Am ajuns sa detest unii oameni din cauza asta. Parca sufera de labilitate psihica atunci cand vine vorba de topicul in cauza..

 7. psycho_ocam de pa twitter Reply

  Bre, drept e si faza asta. Mie mi se rupe… eu am militat , sincer , pentru votarea tovarasului Pulica Franaru’ , singurul candidat demn de vot. Vroiam initial sa-mi pun pula pe buletin, dar nu s-a putut ca era prea mica acea cabina pentru pulocul meu imens. In rest, mi se rupe… fiecare militeaza cu cine vrea si , sincer , observ si eu ca incepe lumea sa-mi dea follow pe twitter de unde rezulta ca ori devin brusc un personaj interesant, ori toti pisolcosii au acuma twitter, de unde rezulta simplul fapt ca in cateva luni , twitter o sa fie un hi5 in devenire, aceeasi jale adica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.