21.04.2017

Dragi prostanaci si dragi prostocalii, ati infrant, baaaah!

Vorbesc despre twitter. Daca m-a teribil prostdispus ceva in campania asta, atunci acest ceva a fost decaderea personala a unora pe care ii credem in stare de cu totul si cu totul altceva.

Twitterul mi-a placut de la inceput, caci am vazut in el un spatiu unde mai afli una alta, mai cunosti oameni interesanti, mai faci si tu o usoara constructie de brand, stiti voi, lucrurile pe care le facem toti cand stam pe twitter. Asta pana a venit campania. Cand unii din cei care pareau chiar simpatici pana atunci, au devenit brusc scuipatoare de ura si de imprecatii.

Dureros este ca spumele astea se aruncau nu impotriva unui candidat, ci impotriva sustinatorilor acelui candidat. Adica am vazut atacuri la persoana si atacuri la, daca imi permiteti expresia, „grup”.

Cele doua gasti, legitimandu-se una in raport cu cealalta, sunt, dupa cum puteti lesne ghici, prostanacii si prostocalii. Pe care ii anunt pe aceast cale ca au cazut intr-un oarecare hau in ceea ce ma priveste. Desi stiu ca lor li se cam rupe de parerea mea. Si, pe undeva, sentimentul este fix reciproc.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ziua în care Geoană şi-a confirmat pe deplin porecla

Elena Udrea sau Times ne face de telecomandă la faza asta?

7 comentarii

 1. duminică, 6 decembrie 2009, 20:44

  Pe twiiter e exact ce a fost joi seara: S-a intalnit hotu cu prostu! :)

  Răspunde
 2. duminică, 6 decembrie 2009, 20:45

  Am aceeaşi dezamăgire. Înseamnă că suntem deja, confirmaţi, doi normali la cap.

  Răspunde
 3. duminică, 6 decembrie 2009, 20:47

  Nu e mai bine sa stai in banca ta? Sau, in cazul meu, care n-am nici macar drept de vot, de ce sa ma mai intereseze care mananca mai mult cacat?

  Răspunde
 4. duminică, 6 decembrie 2009, 20:50

  eu le-am dat unfollow celor care erau viscerali. aşa că mă pot bucura în continuare de twitter :)

  Răspunde
 5. duminică, 6 decembrie 2009, 21:00

  Foarte bine ai sesizat, unii sunt asa de porniti de parca le-ar dea ceva astia pe care-i sustin . Ataca tot ce prind fara ocolisuri.

  Răspunde
 6. duminică, 6 decembrie 2009, 21:31

  Hmm, eu nu prea ma arunc in discutii politice deoarece am o oarecare repulsie fata de clasa politica, dar am trait oarecum aceeasi experienta (subiect, desigur, fotbalul). Am ajuns sa detest unii oameni din cauza asta. Parca sufera de labilitate psihica atunci cand vine vorba de topicul in cauza..

  Răspunde
 7. duminică, 6 decembrie 2009, 23:35

  Bre, drept e si faza asta. Mie mi se rupe… eu am militat , sincer , pentru votarea tovarasului Pulica Franaru’ , singurul candidat demn de vot. Vroiam initial sa-mi pun pula pe buletin, dar nu s-a putut ca era prea mica acea cabina pentru pulocul meu imens. In rest, mi se rupe… fiecare militeaza cu cine vrea si , sincer , observ si eu ca incepe lumea sa-mi dea follow pe twitter de unde rezulta ca ori devin brusc un personaj interesant, ori toti pisolcosii au acuma twitter, de unde rezulta simplul fapt ca in cateva luni , twitter o sa fie un hi5 in devenire, aceeasi jale adica.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *