Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Inimaginabila nesimţire a unor foşti demnitari pe care sperăm să îi uităm pentru totdeauna

Uitaţi-vă şi minunaţi-vă! Incredibil câtă indolenţă, nesimţire şi prost gust la un fost ministru. Care a stat în locuinţă de serviciu pe banii noştri. Şi acum nu mai vrea să elibereze “sediul apartamentului” pentru că fetiţa lui trebuie să termine facultatea. Ba mai vrea şi banii înapoi pentru că şi-a mobilat apartamentul. Să aveţi punga pentru vomă la voi cât timp vizionaţi filmul de mai jos…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dvavb1OLRQU&hl=en]

0 comentarii la “Inimaginabila nesimţire a unor foşti demnitari pe care sperăm să îi uităm pentru totdeauna

 1. tiribonflax Reply

  pot sa folosesc un limbaj licentios la tine pe blog?

 2. teo.georgescu Reply

  Huoooooo! Ca nu pot sa injur, ca sunt o doamna ::)))

 3. atenuant Reply

  Si dai si dai si lupta ! Gingaras..o fi venind de la gingas ?

 4. copolovici Reply

  Corect ar fi fost “locuinta de protocol e aia moca, in care doar mai dau o buca din cind in cind, dupa cite-o delegatie extenuanta”. Tonul mi-a adus aminte de vechile discutii purtate cu diversi proprietari ai apartamentelor in care am stat vreo 11-12 ani cu chirie, la modul “hai, bre, ca daca dau o mina de var pe pereti se cheama ca investesc in casa matale, se bucura si cine vine dupa ce plec eu, mai scade si mata un pol-doi”…

 5. candid Reply

  Asta-i mentalitate de politician, pai cum, fata fostului ministru sa plateasca chirie? cum sa dai fata afara?
  Pai cu asa politicieni, ce sa te miri ca tara merge cum merge? Asta e, eu sper sa castige in istanta si sa ii dea statul, respectiv noi, asa, vreo 300 de milioane de lei sa aibe bani pe viata, fata, saraca de ea!

 6. hadean Reply

  no amu m-am inervat aşe de rău că-i musai să grăiesc ca acasă(bine, mama nu vorbeşte aşa şi mi-ar atrage atenţia, dar ea e calma, mult mai calma decât mine). apoi melesteu’ şi ticlăzău cui l-o făcut pă iel ministru. ăsta-i ca dobitocu ăla care-o zâs “să le furăm şi zahăru’ din ceai”. pă faţă, aşa, fără ruşâne la nasu’ cela gros, hi-lear obrazu talpă să le hie! normal că familia-i prioritară, dă-i în caru’ meu de fraieri că io de aia îs ministru, să-m bag ştruţu’ în ie de lume şi să mă doaie la patină. nu? ba da, apoi aşe ca ăsta pun pareu că sâmţăsc şi mujetă 99,99 la sută din aieştie porci cu maşină şi şofer pă banii noşti. ioi că de l-aş prinde-n labe tăt l-aş tudumăni de nu s-ar cunoşte nici câcat de analiză din iel.

 7. kostea Reply

  numai bip-uri la toti chiriasii astia, ca-s a dracului de multi, si de toate culorile…

  mai au si tupeul sa faca gat acum, dupa ce ani intregi au platit chirii pentru vile mai putin decat plateste un student locul in camin.

  bip-bip-bip-bip de bip-bip-vip de bip-bip-bip si tot asa

  off, ce scraba-mi este …..

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-2662029-noile-chirii-mii-euro-din-vilele-raapps-gonesc-fostii-demnitari.htm

 8. Andrei Monciu Reply

  Jalnic, altii mor pe strazi ca nu au unde sta, multe familii mari se inghesuie in 2 camere, si fetita de FOST-ministru sta intr-un aparatmanet, si nimeni nu face nimic. Ce destept e ala frate, doar si-a luat mobila, s-o vanda nene, care-i problema?

 9. Cetin Reply

  sunteti niste prosti care nu respectati un ministru al romaniei si o fata geniala care are nevoie sa stea la facultate. huo!

 10. Codruta Reply

  Da mai chnezule carele eshti tu chinezu, te-ai gandit ca poate fata vrea si master? C a amu facultaile astea nu mai insemneaza ce o fi insemnat pa vremuri daca nu ai si master. Mai pui ca e si fata de politician. Si PhD si alte complicatii scolaresti?
  Noah, nu era mai bine sa ii cumpere tatasau dinainte diplomele sa poata mere fata acasa de unde o vinit? Hi, Hi?

 11. papuravoda Reply

  Codruta, ii drept in loc sa apreciem totusi ca fata face scoala, se straduie, invata draguta de ea, cand bine mersi taica-su ar putea sa ii cumpere diploma direct de la Harvard.
  Tare cumsecade ii fostul ministru, noi nu ii intelegem, n-avem un pic de bun simt pentru valorile crestine, cum zicea mai sus Cetin, familia e sfanta!

 12. anca Reply

  chinezule,noroc ca ai postat chestia asta, mi-am luat portia de scirba,vorba lui hadean:ticlazaul mamii lor de ciocoi! no, mereti si mai votati-i! pacat ca n-ai o “captura” cu prostanacu ca si asta o zis ca s-a muta in gara de nord,ca ii prea mare chiria! mama, ce capuse,imi vine sa sudui ca un birjar!!!!!!!

 13. georgeradio Reply

  Nu ex-ministrul e de vina. E si el un paduche pe spinarea multimii.
  De vina sint cei care ar trebui sa dea cu biciul in tzara asta.

  Intrebarea mea e cum a ajuns asta sa fie ministru? In acelasi minut recunoaste ca a fost dat in judecata de RAAPPS, dar de fapt procesul e despre despagubirile care le cere el pentru investitiile din apartament.

  E prima oara cind aflu ca scaunul de bucatarie e investitie. Weekendul asta ma gindesc sa investesc in niste prosoape la buda.

 14. george m Reply

  Am postat ieri un comment aici si se pare ca e inca pe tzeava…ori s-a pierdut.
  Voiam doar sa zic ca nu nenorocitu de ex-ministru e de vina, ci aia care trebuie sa dea cu biciu.

  Intrebarea dureroasa este cum a ajuns unu ca asta ministru? In aceeasi fraza aflam ca el a fost dat in judecata, dar procesul e despre despagubirile pe care el le cere pentru investitia in apartament.

  Cred ca duminica ma duc sa investesc si eu in niste prosoape la baie si un scaun de bucatarie.

 15. bety Reply

  george, procesul nu e despre despagubiri. raapps l-a dat in judecata anul trecut, dar el s-a aparat folosindu-se de despagubiri. a pierdut, a facut recurs, a pierdut again. acum e in procedura de evacuare, la care a facut din nou recurs. iar recursul e in pronuntare.

  deci va fi dat afara, dar fiica-sa a stat pe o chirie de doi lei patru ani. iar to’a’shu fost ministru se intreaba la fel de ipocrit ca geoana “pai unde sa stea?”. ca si geoana se intreba la fel, ca unde sa se duca.

  sa se duca toti acolo unde ma gandesc io. si dupa aia sa se mute in chirie, exact asa cum stau si io.

 16. george m Reply

  bety, de acord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.