Dragi bloggeri, am trăit să o vedem şi pe asta…

07.01.2007

“Blogul, un avantaj strategic pentru candidatul de top”. Acesta este titlul unui articol de pe newsletterul (bun, de altfel) celor de la HR România, o companie de top în recrutarea de middle şi top management. Deci, dragi bloggeri, am trăit să o vedem şi pe asta. Adică să vedem că pe lângă the little white lies din CVul căutătorului de jobburi, specialiştii ne invită să aburim şi pe blog, să ne înfrumuseţăm, să dăm bine la hulpavul angajator care citeşte bloguri de dimineaţă până seara în căutare de manageri-bloggeri, visul oricărei companii adevărate.

Acuma serios vorbind, cât de tare vă ajută în carieră, la angajare mă refer, nu dacă sunteţi free-lanceri, faptul că vă daţi pe blog? Ca să mă lămuresc şi io, nu de alta…

0 comentarii la “Dragi bloggeri, am trăit să o vedem şi pe asta…

 1. darius f Reply

  Deci pa mine o sa ma ajute foarte foarte mult blogu in cariera. Mai ales daca nu pica Geoana si PSD ajunge la putere in vre-un fel. Nici nu-mi vine sa ma gandesc.

 2. george Reply

  Eu o sa intorc putin moneda spunind ca blogul (si in general orice iesire publica pe net) poate sa-ti “sufle” de sub nas o angajare. In Canada, agentii de recrutare nu se sfiesc sa-ti google-easca numele, e deja banal. Incet-incet, de fapt nu chiar incet, internet-ul e furat de prietenii de la marketing, de la HR etc.

 3. mihnea Reply

  Deloc nu m-a ajutat, desi site-ul meu e ascuns undeva-n cv. Iar daca trendul in strainatate e sa cam dea afara angajati care critica compania pe blogurile personale, banuiesc ca-n romania te-ar si bate :D

 4. manole Reply

  hai, nu zau?!! de unde le-or scoate? de la tudorache? :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.