29.04.2017

Dragi bloggeri, am trăit să o vedem şi pe asta…

„Blogul, un avantaj strategic pentru candidatul de top”. Acesta este titlul unui articol de pe newsletterul (bun, de altfel) celor de la HR România, o companie de top în recrutarea de middle şi top management. Deci, dragi bloggeri, am trăit să o vedem şi pe asta. Adică să vedem că pe lângă the little white lies din CVul căutătorului de jobburi, specialiştii ne invită să aburim şi pe blog, să ne înfrumuseţăm, să dăm bine la hulpavul angajator care citeşte bloguri de dimineaţă până seara în căutare de manageri-bloggeri, visul oricărei companii adevărate.

Acuma serios vorbind, cât de tare vă ajută în carieră, la angajare mă refer, nu dacă sunteţi free-lanceri, faptul că vă daţi pe blog? Ca să mă lămuresc şi io, nu de alta…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cât de proşti sunt americanii? Foarte!!!!!!!!

Haideţi să haidem să "Salvaţi Bucureştiul"

Niciun comentariu încă

 1. luni, 7 ianuarie 2008, 17:22

  Deci pa mine o sa ma ajute foarte foarte mult blogu in cariera. Mai ales daca nu pica Geoana si PSD ajunge la putere in vre-un fel. Nici nu-mi vine sa ma gandesc.

  Răspunde
 2. luni, 7 ianuarie 2008, 18:57

  Eu o sa intorc putin moneda spunind ca blogul (si in general orice iesire publica pe net) poate sa-ti „sufle” de sub nas o angajare. In Canada, agentii de recrutare nu se sfiesc sa-ti google-easca numele, e deja banal. Incet-incet, de fapt nu chiar incet, internet-ul e furat de prietenii de la marketing, de la HR etc.

  Răspunde
 3. luni, 7 ianuarie 2008, 21:29

  Deloc nu m-a ajutat, desi site-ul meu e ascuns undeva-n cv. Iar daca trendul in strainatate e sa cam dea afara angajati care critica compania pe blogurile personale, banuiesc ca-n romania te-ar si bate :D

  Răspunde
 4. marți, 8 ianuarie 2008, 09:49

  hai, nu zau?!! de unde le-or scoate? de la tudorache? :))))

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *