23.07.2017

Va multumesc, domnule Boc. Si eu, da’ si Lily

Stimate domnule viitor fost prim ministru,

Va multumesc din suflet ca ne-ati dat si noua, celor asemenea dumneavoastra, ajuns din Cluj Napoca in Bucuresti si fara buletin de Capitala, sa ne exercitam votul ala de care tot ne spuneti ca este democratic. Din suflet va multumim ca ati consultat deosebit de intens datele statistice de la INS si cele ale MAI si intelept ati decis ca cei vreo 500.000 de oameni cu drept de vot dar fara buletin de Bucuresti pot vota la cele 34 de sectii pe care le-ati infiintat. In fata unei asemenea uimitoare si sclipitoare inteligente administrative, tot ce putem face este sa ne scoatem palaria si sa ne aplecam adanc, pentru a ajunge, fireste, la inaltimea spiritului dumneavoastra.

Ati calculat perfect. Juma de milion de votanti impartit la 34 de sectii speciale de votare inseamna pe medie vreo 14.705 alegatori la o sectie de asta speciala. Din care, hai sa zicem, ca stim cat de puturos e romanul, vin sa voteze doar mai putin de jumate, deci groso modo 7000.  Din astia 7000 jumatate se sperie de ce coada e la sectie si pleaca, deci mai raman vreo 3500. Pe sectie de vot. Pe zi de votare. Pe langa cei care oricum sunt inscrisi la respectiva sectie de votare din start, caci domicilieaza acolo.

Dar, fireste, eu aberez. Si scot toate cifrele astea din burta. Ceea ce dumnevoastra nici macar nu ati facut. Cozile pe care poporul le face la sectiile astea speciale sunt pentru dumneavoastra, profesor de drept de ala democratic, cea mai buna dovada ca v-ati caznit sa dati oamenilor sansa de a vota iar ei, drept multumite, se bulucesc sa va dea dreptate, calcandu-se pe picioare.

Va multumim, asadar, domnule Boc, pentru tot ce ati facut pentru noi ca prim ministru si va fac o dedicatie muzicala in concordanta perfecta cu exact ce simt in acest moment, dupa vreo 3 ore de invartit prin oras dupa o sectie de votare unde sa nu fie o mica mini-revolutie si dupa jumatate de ora de stat la coada.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Piţipoance în franciză

Să-şi fi pregătit Crin virajul spre Băsescu?

5 comentarii

 1. duminică, 22 noiembrie 2009, 16:15

  […] This post was mentioned on Twitter by chinezu and chinezu, chinezu. chinezu said: Va multumesc, domnule Boc. Si eu, da’ si Lily http://sp2.ro/6275d0 […]

  Răspunde
 2. tomy
  duminică, 22 noiembrie 2009, 17:50

  pai hotarastete,ca pe realitatea cica sunt prea multe si acolo se fraudeaza! prea multe-> frauda->jos boc basescu; prea putine->jos boc basescu

  Răspunde
 3. duminică, 22 noiembrie 2009, 19:07

  Si eu am stat la coada la consulatul Romaniei din Strassburg. E pentru prima oara cand gasesc coada la votare. Ma bucura sincer!

  Răspunde
 4. duminică, 22 noiembrie 2009, 19:21

  Cat ai stat la coada? Eu am stat 3 ore si-un pic…

  Cum zice si papadia…la fetele oamenilor de acolo…m-am bucurat. Exista civism in Romanica.

  hip-hip, uraaa!

  Răspunde
 5. duminică, 22 noiembrie 2009, 20:30

  […] a trebuit sa ma duc la una din putzinele sectii unde noi provincialii putem vota (cica suntem vreo 500.000 …) Victor Babes. Coada la […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *