Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Maria Coman. Despre relaxarea ştiristică simpatică

Din motive care mă eludează complet şi care ţin de un feeling chinezăristic propriu şi personal îmi place de Maria Coman. Şi cum scrie şi cum prestează la TV. Nu o cunosc personal, nu am avut ocazia prilejului să bem un cafei de complezenţă.

M-am amuzat corespunzător când i-am văzut detaşarea televizionistică de seara trecută când, prezentând jurnalul de miezul nopţii de la Antena 3, am văzut-o prăbuşită într-o rână, cu mâna în şold, relaxată, fără închistarea unora care, dacă prezintă o ştire despre o băută lăsată cu o bătută într-un sat din Maramureş, au impresia că anunţă contactul cutremurător cu extratereştri.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FX8eOWGVdJ0&hl=en]

0 comentarii la “Maria Coman. Despre relaxarea ştiristică simpatică

 1. maria coman Reply

  hei, multumesc. unii nu sunt foarte incantati de detasarea televizionistica, dar se obisnuiesc, ce sa faca :)
  ps- nu stau cu mina in sold, sa stii. e doar proprita in masa, sa nu cada

 2. hadean Reply

  da, si mie imi place de maria, e o prezenta tonica:-)

 3. maria coman Reply

  proptita, apropo de detasare
  hadean- multumesc si tie

 4. chinezu Reply

  maria coman:
  pentru ce imi multumesti?????
  acuma serios, e foarte reconfortant sa vezi faze de astea intr-o lume televizionistica atat de inchistata ca te trimite direct in depresie via telecomanda…

 5. maria coman Reply

  pai pentru apreciere? asa stiu eu ca e frumos, ce sa fac.

 6. tiribonflax Reply

  maria – tăt cu mâna aşe proptită să stai, că la multe ştiri asta e atitudinea normală. şi să nu te-bolnăveşti veci de isterie cronică, aşa cum vedem la colega ta dana grecu si la colegii de la rtv, prelipceanu si chiriac.

 7. hadean Reply

  maria, cum faci tu e ok, nu vreau sa ma spariu uitandu-ma la stiri, cu atat mai mult cu cat majoritatea-s cam de…pfoai de inima mea!

 8. maria coman Reply

  hadean, tiribonflax- nu cred nici eu ca stirile trebuie sa te sperie. sa fim seriosi, chiar nu e sfarsitul lumii daca ninge in maramures

 9. hadean Reply

  exact.e doar inceputul iernii:-) indiferent de ce spune calendarul:-))

 10. roxana toma Reply

  maria este foarte tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o cunosc personal pentru ca este prietena mea! chinezule merita s-o cunosti si personal!

 11. Tester Reply

  si mie imi place Maria. si intr-un mod ciudat, ma distreaza cand se aude modul in care manevreaza tastatura pe fundal. ma gandesc ca scrie cate ceva pe blog. :-)

  si mai imi place Mihaela Barzila….are asa ea asa “pervers”. :D

  antena 3 pare ca ia lucrurile usor, lejer, normal, nu stiu cum sa zic exact. pare mai omenesc canalul respectiv.

  aia de la Realiatea sunt praf ! sunt crispati, justitiari, emana deontologie la greu si dau din cap atotstiutori de zici ca sunt o adunatura de Mafalde.
  iar cand apare senior editorul Valeria Dorneanu e clar ca urmeaza o lovitura politica la adresa grupurilor si a structurilor, oricare ar fi alea.

 12. maria coman Reply

  tester- sunetistul e disperat de taste……dar a pierdut razboiul, nu mai are ce sa faca. si da, uneori scriu pe blog

 13. Tester Reply

  Maria, in acelasi timp ?

  sper sa nu te pufneasca vreodata. :-)

 14. Tester Reply

  rasul

 15. maria coman Reply

  tester- in acelasi timp cu ce?
  iar pericolul rasului planeaza tot timpul asupra mea. colegii din regie se straduiesc de multe ori sa il intretina. si uneori, cind vi se pare ca vorbesc cu noduri, poate fi de la ris :)

 16. Tester Reply

  in timpul emisiei Maria :-)

  adica tu citesti ce-ai de citit, intra imaginile, si pe fondul imaginilor si comentariului respectiv se mai aude tastatura.

  iar eu ma intrebam daca in timpul asta mai si scrii ceva pe blog; caci daca da, poate te pufneste rasul la citirea vreunui comentariu mai sugubat. :-)

 17. hadean Reply

  @maria:sa stii ca si de domnul tau imi place, ne-am intalnit in cateva randuri (doua de fapt)si mi s-a parut ca-i modest si cu picioarele pe pamant.si ar avea cu ce sa se laude, spre deosebire de altii care o fac desi n-au cu ce…
  parca ati slabit voi doi in ultima vreme:-).ceea ce imi doresc si mie, dar imi iese mai greu.

 18. maria coman Reply

  hadean- atunci multumesc si in numele lui. da, am slabit amindoi, dupa ce ne ingrasasem amindoi. sa stii ca nu e chiar asa greu

 19. maria coman Reply

  tester- pai daca e vocea mea, nu prea reusesc sa scriu in timp ce citesc, inca exersez :) daca e pe breaking news de obicei caut informatii in arhiva, agentii, internet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.