Din ciclul dacă vreţi să vedeţi un chinezu sportiv…

Din ciclul dacă vreţi să vedeţi un chinezu sportiv, care s-a apucat de promovat jucăria serioasă numită www.sportlocal.ro:

Joi, 12 februarie 2009, ora 17.00, în Satu Mare, la Moara cu noroc, prima ediţie a Clubului sportlocal.ro de Satu Mare. Se mulţumeşte mai mult decât corespunzător pentru imensul sprijin Crinei şi lui Florin.

Sâmbătă, 14 februarie 2009, ora 11.00, în Sighetu Marmaţiei, la Sala Radio, prima ediţie a Clubului sportlocal.ro de Sighetu Marmaţiei. Se mulţumeşte mai mult decât corespunzător pentru imensul sprijin lui Dani.

Luni, 16 februarie 2009, ora 12.00,  în Baia Mare, la Direcţia pentru Sport, prima ediţie a Clubului sportlocal.ro de Baia Mare.

Cam asta e, în principiu. Care vreţi şi aveţi chef vă aştept cu drag pe acolea.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Din ciclul dacă vreţi să vedeţi un chinezu sportiv…”

 1. Pingback: Am întins covoarele roşii « Sătmăreanca

 2. Parlamentul Romaniei- bataia de joc a Europei?

  Am asistat, joi 12 februarie 2009, la o jalnica “manifestare” a unei institutii europene.
  Un domn (pe care ma voi feri sa il descriu, pentru a nu se spune ca opinia mi-ar fi putut fi influentata de argumente estetice) a dat citire unui asa-zis Raport referitor la Romania.

  Nu mi-am putut imagina ca UE este in stare sa trateze un stat membru ca pe o provincie de ultim rang sau ca pe un tzarc in care sunt “stransi” niste indivizi fara capatai, redusi mintal, a caror identitate nu conteaza, buni, in cel mai fericit caz, pentru a fi trimisi sa raneasca la vite.

  Acea Comisie a calcat in picioare principala institutie democratica a Romaniei – Parlamentul- spunandu-i de la microfon, cu penibila suficienta, ce ar trebui sa faca pentru a-i multumi pe ei, “cei de prim rang”.
  Si-a permis sa ridiculizeze, prin modul de abordare, principiul separatiei puterilor in stat, vorbind despre Romania.
  A improscat cu mizerie ordinea constitutionala din Romania, stabilind, printr-o incalificabila atitudine, ierarhii institutionale dupa principiul bunului plac.

  O Uniune Europeana care are incredibilul tupeu de a defila cu principiile declarate ale Revolutiei franceze, traduce, cand e vorba despre Romania, libertatea prin supunere fara crancnire la capriciile sale de stapan (oare s-a gandi daca noi recunoastem “stapanul”?), egalitatea prin lipsa dreptului de a ne aplica in totalitate legile intre granitele unui stat independent si suveran si fraternitatea prin amenintarea ca nu vom primi nici macar firimiturile de la pranzul sau, daca nu ne vom supune diverselor sale pohte.

  Imi pun o intrebare pe care si-o pun multi, cu siguranta: ar fi avut respectiva Comisie indrazneala sa incerce sa impuna (practic, despre asta e vorba) printr-un Raport, Parlamentului Frantei sau Parlamentului Angliei- pentru a ma opri doar la doua exemple- sa se subordoneze unei institutii a statului, pe care, de fapt, o controleaza, prin statutul sau?
  Admitand ca ar fi avut inconstienta de a proceda astfel, care ar fi fost replica Parlamentului Frantei sau a Parlamentului Angliei? Cumva, supusa?
  Nu trebuie sa aiba cineva multa imaginatie pentru a realiza ca onor “domnilor” de la Comisie le-ar fi “crescut urzici in urechi” (vorba unui personaj din “Principele” lui Barbu) daca, prin absurd, ar fi facut un asemenea gest nesabuit.

  Invit Parlamentul Romaniei- format din oameni care au ajuns acolo primind investitura noastra de incredere, in sensul ca ne vor apara SI demnitatea de neam- sa dea Comisiei o replica demna si ferma, prin care sa anuleze, respingand, acele inadmisibile imixtiuni in ordinea de drept a Romaniei.
  Daca nu o va face, atunci- dupa cum a spus un jurist pe care il respect (ma refer la Lucian Bolcas) meritam sa avem soarta unui pres de sters picioarele “distinsei” Comisii si, in general, picioarele “mai marilor” UE.

 3. @Aya,

  Ar trebui sa ne indreptam mai putin combativ si mult mai sportiv spre directia de care vorbeste EU.
  Crezi ca ei nu stiu mult prea bine cine suge euroii si nu se face ceea ce trebuie cu ei in minunata noastra Romanica. Aici e problema cea mai mare…iar in a te ascunde dupa Constitutia Romaniei care la capitolu cu penalitatea parlamentarilor este total incorecta, e usor…
  Se sterge C.E. cu Romania pe picioare ?
  Da, pentru ca oameni ca AN au dat o directie gresita tarii in momentul in care avea functia de prim-ministru.
  Faptele penale ale unui om de stat nnu trebuie oprite de parlament. Europa are destui oameni de stat care au ajuns la inchisoare, chiar din biroul lor frumos.
  Deci ceea ceea ce vorbesti politic este de neatacat dar esti automat de arestat in momentul cind ai deturnat fonduri europene in buzunar…Asta cred ca ar trebui sa explici tu boborului care te citeste.
  Dupa ce vor avea capul lui pe masa, ca exemplu, apoi vom vedea o atitudine mai „intelegatoare” a EU.
  Oricum, ziua aceea nu e prea departe…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.