22.07.2017

Ioan Cătălin Nechifor confirmă până acuma. Părerea mea…

Ioan Cătălin Nechifor este europarlamentar PSD din partea tinerilor roşii. Vă amintiţi cât scandal a fost în partid pe tema desemnării lui din partea TSD, în urma unui concurs. Că nu ştiu cum au fpost criteriile, că nu ştie nimeni cine e Nechifor ăsta, că aia, că pe dincolo. Io personal i-am acordat circumstanţe de nevinovăţie politică şi am promis că îl urmăresc ca să îmi dau seama ce şi cum prestează. Până acuma tipul îmi place.

Ultima sa ispravă se cheamă anunţul pe care îl face pe blog la el pentru angajarea unui asistent parlamentar. E chiar draguţă metoda. Are o bulină roşie de la mine.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

NBC greşeşte rar. Dar când o face rupe tot

5 din 27 comisari europeni au blog

Niciun comentariu încă

 1. marți, 15 ianuarie 2008, 13:00

  interesant :)
  Tooootusi cred ca e doar o strategie de a se face cunoscut (ca „ala care are blogul unde angajeaza tineret cu potential” ;) )
  Un om valoros ar trebui sa cunoasca macar 1-2 persoane capabile sa ii fie asistent sau alaturi de care sa doreasca sa lucreze…parerea mea

  Răspunde
 2. marți, 15 ianuarie 2008, 13:26

  behindblueeyez:
  poate ca, poate ca
  ma refer la aia cu strategia
  ca de persoane pe care sa le stie nu duce lipsa, te asigur
  numai ca, asa ca o vaga banuiala, a facut anuntul asta tocmai ca sa scape de cei care vor sa bage pile si relatii pentru a-si plasa pe cineva pe langa catalin
  parerea mea :D

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *