Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Ioan Cătălin Nechifor confirmă până acuma. Părerea mea…

15.01.2008

Ioan Cătălin Nechifor este europarlamentar PSD din partea tinerilor roşii. Vă amintiţi cât scandal a fost în partid pe tema desemnării lui din partea TSD, în urma unui concurs. Că nu ştiu cum au fpost criteriile, că nu ştie nimeni cine e Nechifor ăsta, că aia, că pe dincolo. Io personal i-am acordat circumstanţe de nevinovăţie politică şi am promis că îl urmăresc ca să îmi dau seama ce şi cum prestează. Până acuma tipul îmi place.

Ultima sa ispravă se cheamă anunţul pe care îl face pe blog la el pentru angajarea unui asistent parlamentar. E chiar draguţă metoda. Are o bulină roşie de la mine.

0 comentarii la “Ioan Cătălin Nechifor confirmă până acuma. Părerea mea…

 1. behindblueeyez Reply

  interesant :)
  Tooootusi cred ca e doar o strategie de a se face cunoscut (ca “ala care are blogul unde angajeaza tineret cu potential” ;) )
  Un om valoros ar trebui sa cunoasca macar 1-2 persoane capabile sa ii fie asistent sau alaturi de care sa doreasca sa lucreze…parerea mea

 2. chinezu Reply

  behindblueeyez:
  poate ca, poate ca
  ma refer la aia cu strategia
  ca de persoane pe care sa le stie nu duce lipsa, te asigur
  numai ca, asa ca o vaga banuiala, a facut anuntul asta tocmai ca sa scape de cei care vor sa bage pile si relatii pentru a-si plasa pe cineva pe langa catalin
  parerea mea :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.