Când îi trece lui Sever Voinescu? Că de trecut îi trece garantat…

Sever Voinescu, interviu în Academia Caţavencu, nr. 1, 7-13 ianuarie 2009: “Primele zile în Parlament m-au revoltat pur şi simplu. Am găsit un sistem anume alcătuit pentru lene şi mică ciupeală. Nu va rămâne aşa. AM SĂ MĂ OCUP PERSONAL DE ASTA (majuscularea şi îngroşarea aparţine lu’ chinezu)”.

Bun. De verticalitatea morală a lui Sever am mai scris. Nu mai am chef să o fac. Oricum, una peste alta, tipu rămâne cât de cât vlabil. Numai că la faza cu declaraţia de mai sus l-a luat valul populistico-penibil. Aşa că, în pură tradiţie a ‘netelctualului care a acuzat până acum politicianul că nu îşi respectă promisiunile, peste ceva vreme îi voi aduce aminte tovarăşului Voinescu de declaraţia sa de acuma. AM SĂ MĂ OCUP PERSONAL DE ASTA…

8 comentarii la “Când îi trece lui Sever Voinescu? Că de trecut îi trece garantat…

 1. artistu Reply

  Mmmm, io ma gandsc ca pana la primul salariu incasat o sa il tina! Voi? Alte pariuri?

 2. YODA Reply

  Eram sa zic ceva, era sa zic o prostie, era sa zic emotiona-m-as de ce-a zis Sever voinescu. Verticalitatea si Voinescu. sa fim seriosi

 3. Viski Reply

  pai da ce, domle, sever nu e politician? uite cum sta treaba si ar trebui sa-i zica si tovarasului cineva: nu mai este intelectual, el e politician acuma… parlamentar inca! asa ca daca acuza “clasa” politicienilor, se auto-acuza… si sa se ocupe personal de ce anume? o sa-nceapa sa-i palmuiasca pe parlamentarii lenesi si burtosi… lucrare lui mateiu caragiale sau a lui filimon; inca nu m-am hotarat…

 4. Nea Costache Reply

  Bai frate Chinezule, nu asta-i Sever Voinescu de ne pusera pe cativa din noi, bloggerii mai pe vara in lista aia antiBase? Pai, ata-i vertical tata, precum o linie la 45 de grade! Cum ar mai putea el de altfel sa tzuce popoul prezidential? De altfel este de apreciat pentru ca vrea sa faca oare’s’ce treaba pe-acolo! Vom vedea!

 5. Marin Gheorghe Reply

  Care? Cine? ce sistem?
  Sa expliciteze, altfel ramane ca a vorbit ca sa se afle in treaba sau ca sa se asculte!
  La cine face referire? Ce il nemultumeste de fapt? Ca are drepturi banesti, privilegii? Ca procedurile legislative sunt lente, este un lucru general valabil si cunoscut, dar inca nu a avut timp sa descopere. Un om activ, “viu” nu isi gaseste locul in parlament, daca nu a stiut pana acum este pacat.
  Mai bine ar vorbi de proiectele sale legislative! Ce a promis alegatorilor? Care este proiectul sau politic? Crede ca in parlament va fi o voce unica in slujba electoratului? Se inseala, va ingrosa randurile celor dependenti de partid care vor ridica mingea la fileu PDl-ului si PSD-ului.
  Vai tie, “intelectualule”!
  Dar mai ai timp sa renunti si sa pleci la Washington.

 6. claude-cesar Reply

  Nu-i va trece “chefu’ de munca” pana pe la anu’ pe vremea asta, cand o sa-i treaca chefu’ de toate… Va fi alt om, reformat si recluzionat intr-ale sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.