Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Cele mai bune condeie din onlineul romanesc

Lorin imi trimite o leapsa, numai buna pentru o zi de duminica. Si ma intreaba care sunt cele mai bune condeie din onlineul romanesc. Condeie minunate are cu nemiluita onlineul romanesc. Numai ca sunt rare momentele cand se exprima cu adevarat. Din diverse pricini, care tin de lipsa de timp, de chef, de nerv etc, etc. Asa ca eu nu pot sa spun ca am condeie preferate, ci bloggeri care au avut si care, cel mai probabil o sa aiba, momente de scriitura senzationala.

I-as aminti aici pe Vlad Petreanu, cel care in cateva randuri ne-a terminat cu povestile sale despre lucruri anormale care i se pot intampla unui om normal, pe Mordechai, la care incepi a zambi doar cand faci gestul de a-i deschide blogul, pe Tudor Chirila, cel care scrie infiorator de bine pe subiect grele si foarte grele, pe Sorina Matei, care scrie rar, dar cand scrie intepenesti in fata monitorului.

Si mai sunt. Dar doar de cei de mai sus mi-am amintit acum, in momentul asta. Si presimt ca imediat o sa ma enervez ca am uitat pe cativa. Iar cativa dintre cei pe care i-am uitat o sa se enerveze la randul lor. No, asta este…

Dau leapsa celor 4 pe care i-am nominalizat.

5 comentarii la “Cele mai bune condeie din onlineul romanesc

 1. lol Reply

  Mordechai, Sutu, Sătmăreanca, Cabral !! Clar peste o jumătate de ora o sa fiu si eu nervos!! Si nu sunt bloggar !! :)

 2. lol Reply

  Gata deja sunt nervos pe mine!!!, Trexel, Turambar, Califarul, Oana, Verona!. Doamne ce bine ca in limba romana s-a inventat etc. Mai sunt multi!!!

 3. aceeasi Reply

  Tudor Chirila, evident!

 4. chinezu Reply

  @lol
  imediat ce am dat publish, mi-am mai adus aminte de cativa
  fireste… :)

  @aceeasi
  da, tudor scrie excelent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.