Cele mai bune condeie din onlineul romanesc

Lorin imi trimite o leapsa, numai buna pentru o zi de duminica. Si ma intreaba care sunt cele mai bune condeie din onlineul romanesc. Condeie minunate are cu nemiluita onlineul romanesc. Numai ca sunt rare momentele cand se exprima cu adevarat. Din diverse pricini, care tin de lipsa de timp, de chef, de nerv etc, etc. Asa ca eu nu pot sa spun ca am condeie preferate, ci bloggeri care au avut si care, cel mai probabil o sa aiba, momente de scriitura senzationala.

I-as aminti aici pe Vlad Petreanu, cel care in cateva randuri ne-a terminat cu povestile sale despre lucruri anormale care i se pot intampla unui om normal, pe Mordechai, la care incepi a zambi doar cand faci gestul de a-i deschide blogul, pe Tudor Chirila, cel care scrie infiorator de bine pe subiect grele si foarte grele, pe Sorina Matei, care scrie rar, dar cand scrie intepenesti in fata monitorului.

Si mai sunt. Dar doar de cei de mai sus mi-am amintit acum, in momentul asta. Si presimt ca imediat o sa ma enervez ca am uitat pe cativa. Iar cativa dintre cei pe care i-am uitat o sa se enerveze la randul lor. No, asta este…

Dau leapsa celor 4 pe care i-am nominalizat.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Cele mai bune condeie din onlineul romanesc”

  1. Pingback: Tweets that mention Cele mai bune condeie din onlineul romanesc « Chinezu -- Topsy.com

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)