Cateva poze cu foto-explicatii despre pe unde am umblat

Cum simteam nevoia organiza sa ma rup un pic de Bucuresti (nu de oras in sine, ci de nebunia pe care o execut atunci cand sunt „capitalist”) am plecat la Cugir, cu tot familionul, ca sa ne petrecem Pastele. Si cum, vorba aia, o imagine vorbeste mai mult decat 1234 de cuvinte, iata cam cum mi-am curatat creierul. Asa, ca exemplu, va arata nenea :)

Apoi, in drum spre Baia Mare, de unde va scriu aceste randuri, ne-am oprit pe la Manastirea Remet, intr-o zona superba de prin Apuseni, cam la 20 de km de Teius. Ma stiti, eu nu le am cu manastirile si lucruri de astea profunde, dar zona este superba. Dupa cum puteti vedea, Alecu meu s-a apucat de cascadorii pe acolo, iar Mara fugarea o veverita prin curtea manastirii :))

De acolo am plecat vijelios spre Baia Mare. Si, evident, desi stiam ca ne lungeste drumul cu multi kilometri, nu am rezistat tentatiei de a calca acceleratia pe prima autostrada din Transilvania, adica, no, vreo 50 de km, da’ buni si aia :D

6 comentarii la “Cateva poze cu foto-explicatii despre pe unde am umblat

 1. Dan Ciulea Răspunde

  si ai fost cazat la manastire? …

 2. Adrian SM Răspunde

  Ai avut mult de curăţat?… :)
  Da e superbă zona dimprejurul mânăstirii..

 3. chinezu Răspunde

  @Dan Ciulea
  nu, am stat doar cam 1 ora pe acolo

  @Adrian SM
  ce sa curat, bre? in romania? :))

 4. A.Dragos Răspunde

  Ce frumos ai petrecut Pastele in zona natala ! :) E un loc tare fain si mai ales ca acolo ti-ai petrecut o parte din viata il face special. :)

 5. Adrian SM Răspunde

  :) Spuneai că ţi-ai curăţat creierul…

 6. mircea pauseniuc Răspunde

  ……asteptam sa pui niste poze frumoase si din Baia Mare….pentru noi cei „mai de pe la tara” conteaza sa vedem cum percepe un „Mitic” frumusetea unuia dintre cele mai „fost”poluate orase ale tarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: