Cu ce am rămas eu după lansarea BitDefender

Dragă Carmen*, dragă Alex**,

Întâi vreau să vă mulțumesc pentru invitația la lansarea BitDefender 2011, din care am înțeles atât cât m-a lăsat acribia mea tehnico-practică, ce se apropie vertiginos de piciorul broaștei :D Am înțeles, în mare, ce a spus Nicu în prezentare, dar las specialiștii (că doar au fost destui acolo :D) să își dea cu părerea expertizată, ca să zic așa. Mie mi-a atras atenția în mod special faza cu controlul parental de la distanță, pe care îmi propun să o studiez mai temeinic (e pentru un material pe care îl pregătesc, dar sssshhhht :D).

Nu aș vrea să înțelegeți că nu am studiat cu mare atenție materialele pe care ni le-ați dat la lansare sau că nu am navigat pe simpaticul microsite ”Nu fi o pradă ușoară pe internet!”. În ciuda hăhăielilor care mă caracterizează, deep inside sunt mult mai meticulos decât vreau să o arăt :D

Dar știu că și voi, dar și cititorii mei ați fi dezamăgiți dacă aș posta chestiuni de astea tehnice și nu aș băga ceva în spritul chinezu :D Așa că ia uitați mai jos cu ce am rămas eu cu adevărat după lansarea voastră de ieri (apropo de cadoul savuros pe care mi l-ați făcut :D), momente care mi-au apropiat vertiginos brandul BitDefender de suflet :))

*Carmen, as in Carmen Căpitănescu, marketing manager România BitDefender :D
** Alex, as in Alexandru Constantinescu, tot de la BitDefender, firește :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Cu ce am rămas eu după lansarea BitDefender”

  1. Pingback: Victor Ponta si-a facut blog « Horea Mihai Badau

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)