Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Cu ce am rămas eu după lansarea BitDefender

Dragă Carmen*, dragă Alex**,

Întâi vreau să vă mulțumesc pentru invitația la lansarea BitDefender 2011, din care am înțeles atât cât m-a lăsat acribia mea tehnico-practică, ce se apropie vertiginos de piciorul broaștei :D Am înțeles, în mare, ce a spus Nicu în prezentare, dar las specialiștii (că doar au fost destui acolo :D) să își dea cu părerea expertizată, ca să zic așa. Mie mi-a atras atenția în mod special faza cu controlul parental de la distanță, pe care îmi propun să o studiez mai temeinic (e pentru un material pe care îl pregătesc, dar sssshhhht :D).

Nu aș vrea să înțelegeți că nu am studiat cu mare atenție materialele pe care ni le-ați dat la lansare sau că nu am navigat pe simpaticul microsite ”Nu fi o pradă ușoară pe internet!”. În ciuda hăhăielilor care mă caracterizează, deep inside sunt mult mai meticulos decât vreau să o arăt :D

Dar știu că și voi, dar și cititorii mei ați fi dezamăgiți dacă aș posta chestiuni de astea tehnice și nu aș băga ceva în spritul chinezu :D Așa că ia uitați mai jos cu ce am rămas eu cu adevărat după lansarea voastră de ieri (apropo de cadoul savuros pe care mi l-ați făcut :D), momente care mi-au apropiat vertiginos brandul BitDefender de suflet :))

*Carmen, as in Carmen Căpitănescu, marketing manager România BitDefender :D
** Alex, as in Alexandru Constantinescu, tot de la BitDefender, firește :D

7 comentarii la “Cu ce am rămas eu după lansarea BitDefender

 1. sorin Reply

  Eu am incercat sa-mi bag mainile in ele de manusi si n-am reusit:D. Dar pot da dosuri de manusi…si cam dor:D

 2. Marius Reply

  bre chinezule, pune si tu un link spre blogul lui Alex (computerica.ro)

 3. valeria Reply

  :)

 4. Avadanei Andrei Reply

  Noi am vrut sa-l batem pe Alex cand am dat peste manusi la iesire. Oricum, a fost o surpriza foarte frumoasa din partea baietilor. :)

 5. Andrei Reply

  @ Sorin: Ai mainile asa mari? Par destul de faine. Macar cu atat sa va alegeti, ca eu am dat 70 de lei pe manusile mele din piele si inca le-am luat de la Metro.

 6. Alex Constantinescu Reply

  @ Andrei
  V-am lăsat cu impresia că aveați șanse să mă și prindeți :P, iar surpriza.. a fost din partea fetelor să știi.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.