Repar acum o mare nedreptate personala. Bloggeristica…

Stiti cum e in viata. Si mai stiti si cum e in blogosfera. Iar cand cele doua se intrepatrund, mai dai si rateuri de-a dreptul prestigioase. Asa si eu. Cu Gabi Oana. Un tovaras din Baia Mare cu care m-am intersectat de mai multe ori pe cale de business si care de ceva vreme si-a facut blog. Am chiar mentionat de cateva ori aici pe chinezu cateva posturi de-ale lui care mi s-au parut excelente. Numai ca am omis sa fac un lucru absolut firesc: sa il trec in blogroll…

Poate pentru ca, stiti cum e, uneori nu vedem ochelarii din cauza ochilor. Sau poate pentru ca uneori ne uitam mult prea departe in incercarea de a intelege mai bine lumea si nu vedem ce e chiar sub nasul nostru.

Asta nu inseamna ca ma scuz. Nu fac io de astea. Nu imi sta in caracter. Nu pentru atata lucru :) Spun doar ca lucruri de astea se mai intampla. Sunt enervante, dar se mai intampla. Si cum zilele astea am tot povestit despre blogrollul chinezaresc si urmarile lui, iata ca raman pe felie si v-am raportat si faza asta cu Gabi :)

Un comentariu la “Repar acum o mare nedreptate personala. Bloggeristica…

  1. gaben.ro Răspunde

    unde trimit castanele si tuica? la adresa cunoscută?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: