www.aldoileapsd.ro

11.03.2008

Mi se pare absolut senzaţional. Vă puteţi închipui că, pâna astăzi, pe siteul oficial al PSD nu s-a scris nici un cuvinţel despre Consiliul Naţional din 22 februarie, unde Năstase a câştigat preşedinţia acestui for? De fapt vă puteţi închipui, că doar trăiţi în România.

Destul de penibil acest lucru, aş zice eu, mai ales că, aşa cum ne transmitea sforăitor, aşa cum ştie el, Mircea Geoană, la respectiva adunare s-au întâmplat mult mai multe lucruri mult mai importante decât alegerea lui Năstase. Păi unde sunt, mâncaţi-aş ideologia? Că pe site nu le-am găsit de nici o culoare.

E clar. www.psd.ro e siteul lui Geoană. Ceilalţi ar trebui să îşi facă un alt site. De exemplu, www.aldoileapsd.ro e disponibil. M-am interesat io. Şi, trebuie să recunoaşteţi, este un domeniu extrem de realist pentru ce se întâmplă în PSD la ora actuală…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “www.aldoileapsd.ro”

 1. rareori dezaprob ideile tale; asta e una din situatiile „rare”. Nu-i asta solutia, dar stii si tu…dar, daca ai scris, am comentat :)

 2. Pentru ca suntem colegi de blogosfera, am avea rugamintea ca pe viitor sa ne intrebati si pe noi cum e cu circuitul informatiilor in PSD, mai ales ca pe site-ul PSD sunt afisate de ceva vreme (mai exact de pe 24 februarie) documentele votate la Consiliul National, lucru pe care il puteti verifica urmand linkul : http://www.psd.ro/documente.php

  Site-ul http://www.psd.ro este site-ul Partidului Social Democrat, iar toate informatiile primite din partea membrilor, departamentelor, conducerii, sunt publicate, fara a exista o selectie a informatiilor. Pentru o mai buna intelegere a circuitului informatiilor, am sa va spun cum functioneaza acesta: la Biroul de Presa sosesc declaratii, comunicate, transcrieri, anunturi de la membri, conducere etc. Acestea sunt citite, corectate daca este cazul si trimise la Serviciul de Comunicare Electronica pentru a fi publicate pe site.
  Nu vreau sa generez niciun conflict, insa, de exemplu, de la biroul domnului Adrian Nastase nu a venit in ultimul an niciun material pentru a fi publicat pe site, asa cum tot ce a venit de la cabinetului domnului Oprescu a fost publicat si trimis catre presa.

  Multumim pentru intelegere. Cu prietenie, Ana – SCE

 3. SCE PSD:
  merci tare mult pentru informatiile despre cum functioneaza circuitul docomentelor in psd
  deci, crede-ma, stiu foarte bine ce se intampla acolo
  documente de la cn am vazut si eu ca ati pus
  io vorbeam de o stire, ceva, o relatare despre ce s-a intamplat acolo
  sau nu avea loc intre ana birchall care isi esprima nu stiu ce si geoana care se scarpina cu bocul in crestet?
  cu prietenie, ana, clar cu prietenie vreau sa e spun ca e induiosator modul in care incerci sa explici ce nu poate fi explicat :)
  deci clar cu prietenie
  mult succes

 4. Lucrurile au o explicatie simpla pentru cei ce cunosc fenomenul, insa nu este nici locul si nici cazul sa comentez asta, desi cunosc lucrurile de la sursa si sunt implicata direct in activitaile ambelor birouri de care discutam aici.
  Stiri despre cum se desfasoara un eveniment nu sunt publicate in general pe site, doar comunicate, atunci cand este vorba de evenimente unde nu participa presa si de unde nu exista alt gen de relatari, sa le numesc complementare.
  Nu urmaresc sa induiosez pe nimeni. Vreau doar sa lamuresc niste aspecte si sa ofer si perspectiva noastra asupra realitatii din PSD.
  In privinta prieteniei, nu am folosit-o ca pe o simpla formula de adresare, avand in vedere faptul ca, sa zicem, puteam sa injur sub anonimat :), insa nu cred ca este cazul.

  Ana – SCE PSD

 5. Io zic ca ar fi degeaba si ‘al doilea PSD’. Si cred ca tot mai buna e ideea noastra aia veche cu Partidul Socialist. Da uite ca nu avem nici unul timpul necesar sa-l pornim!
  ;)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.