Stiu ca pot!

stiucapot.ro este lansat de Fundatia Vodafone si Aliat. Este o platforma online de prevenire a consumului de droguri la elevi si instruire pentru parinti si profesori. Personal, atat cat conteaza, sustin proiectul. Sau, mai bine zis, ideea proiectului.

Este vorba despre un concurs avand ca premiu un HTC Magic. Pentru a intra in concurs, trebuie sa realizezi un film cu durata de maxim 1’30”minute, in care sa ii indemni pe cei de varsta ta sa se opuna consumului de droguri sau in care impartasesti o experienta proprie legata de consumul de droguri. Apoi tot ce trebuie sa faci este sa trimiti filmul tau la adresa concurs at stiucapot.ro pana la data de 30 noiembrie 2009, ora 0.00.

Unii ar putea stramba din nas, zicand ca la faza asta Vodafone se alege cu imagine si nu stiu ce. Pai se alege clar. Si care e problema? Atata vreme cat se implica in asa ceva, din punctul meu de vedere se poate alege cu cata imagine e in stare sa obtina. Si nu cred ca exista printre cei care ma citesc cat de cat cu atentie sa ma banuiasca de dragoste desavarsita fata de Vodafone

Siteul scartie pe alocuri. Spre exemplu la pagina cu regulamentul concursului headerul este, in lipsa unui alt cuvant, neterminat. Plus ca, dar poate ca sunt io cam obosit la ora asta, imi pare facut cam in pripa cu gandul numai la concursul asta. In fine, tot e bine, ba chiar foarte bine ca s-a facut.

Dupa cum spuneam, chiar sustin proiectul stiucapot.ro.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Stiu ca pot!”

  1. Este, intradevar, un sit facut un pic in pripa (inca se lucreaza la el)dar asta pentru ca situl nu a fost un obiectiv al proiectului. Dar, cum fara prezenta online, nu ai parte de vizibilitate ne-am hotarat sa cream aceasta platforma pe care o vom „ingriji” continuu.
    Proiectul in sine, este un pilot care se va replica, speram, la scara nationala datorita VDF si care consta in principal in transmiterea directa de abilitati tinerilor de a face fata presiunii de a consuma. Participa la „pilot” 4 Licee din Bucuresti si 150 de elevi. Situl este doar un „bonus” si un mijloc de promovare a proiectului.
    Va multumim pentru ca ne sustineti !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.