Cu riscul sa va enervez, inca un interviu din seria Grandi.ro

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Alina Mereuta a venit ca vijelia de pe twitter si a luat premiul celor de la Grandi.ro in perioada de previzualizare :D Mi-a raspuns, in stilul ei, la intrebarile de mai jos (eu fiind cel care se ocupa de promovarea siteului).

1. Cand ai auzit prima data de Grandi.ro si in ce context (blog, twitter, prieteni, etc.)
2. Cum ti s-a parut siteul din punct de vedere al designului?
3. Ai jucat la licitatii si ai castigat. Cum ti s-a parut sistemul de plasare a ofertelor?
4. Ce parere ai despre macheta pe care ai castigat-o?
5. Transmite un mesaj pentru toti cei care o sa mai joace pe Grandi.ro

1. De grandi.ro am aflat de pe twitter chiar în prima zi când a fost lansat. Am văzut tweet-ul lui Cristi, am citit, mi-a placut idea, am dat RT și m-am înscris și mai departe totul e istorie: prima și unica femeie care a câștigat o machetă pe grandi.ro :P La momentul lansării proiectului nu știa nimeni foarte multe, dar cele spuse de Cristi au generat buzz și interes.

2. Designul simplu, îngrijit, profesional, cu o temă de culori alese inspirit fac site-ul să fie unul plăcut de vizualizat și care nu obosește. Structura foarte bună, aerisită, meniurile plasate central îl fac să fie ușor de accesat și de navigat. Toate acestea te ajută să te concentrezi cu ușurință pe licitațiile propriu-zise fără a fi deranjat/distras/agresat de elemente inutile.

3. Cei de la grandi.ro au introdus un nou sistem de plasare a ofertelor pe piața românească, cel puțin eu nu l-am mai întalnit pana acum. Posibilitatea de a plasa oferte într-un anumit interval, precum și mesajele instant care te anunță după fiecare plasare unde se încadrează oferta ta și cum ar trebui să plasezi in continuare, fac licitațiile să fie interactive și ușor de utilizat.

4. Sunt mândra posesoare a unui Porsche de un roșu pasional ce-ar infuria si taurii. Macheta câștigată este un superb Porsche 356B cabrio de 24,5 cm realizată după modelul clasic din 1961.

5. Pentru inimă supraturată și supraalimentată, pentru sânge cu cifră octanică mare încercați măcar o dată Grandi.ro. Este un proiect interesant care nu trebuie privit doar ca un simplu joc ci mai degraba ca pe o combinație de joc de strategie și licitație. Trebuie să fii atent continuu, o oferta câștigătoare poate deveni necâștigătoare în câteva secunde, iar lupta crâncenă se dă în ultimele 2 minute.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)