21.07.2017

Nesimţirea ţaţei Udrea nu e doar a ei, e a întreg sistemului politic românesc

Vai de capul nostru, băi pulime română, cu ce conducători ne-am pricopsit în ultima vreme… Mă uitam mai acum câteva minute la ţaţa de Elena Udrea, care a ajuns la comisia PARLAMENTARĂ care îi anchetează năstruşniciile de la Turism isprăvite din bani publici numai ca să aibă de unde pleca.

Deci:
1. Parlamentul ăsta al nostru, aşa de-ampulea cum e, este expresia ultimă şi instituţională a noastră ca popor în materie de democraţie. Atât am putut ca naţie, atât avem.
2. Faptul că până acum ţaţa Udrea s-a pişat împrăştiat pe convocările comisiei PARLAMENTARĂ arată fix ce crede ea şi mizerul partid din care face parte despre rezultatul votului nostru ca popor.
3. Ţaţa Udrea s-a hotărât astăzi să vină la comisia PARLAMENTARĂ dar numai pentru a presta un infect exerciţiu de imagine, căci a sosit la Parlament doar după ce a depus plângere penală împotriva acelor membri ai comisiei surprinşi în celebra înregistrare. A venit, deci, a guiţat un pic ca ceartă cu Orban şi a plecat, pişându-se din nou pe comisia PARLAMENTARĂ.
4. Ţaţa Udrea nu a venit la comisia PARLAMENTARĂ.  A venit la camerele TV de la comisia PARLAMENTARĂ.
5. Precedentul pe care ţaţa Udrea îl creează prin pişarea masivă pe ceva care are în coadă PARLAMENTAR este o mizerie îngrozitoare pentru şi aşa subţiriticul simţ democratic românesc.
6. Menţiune: comisia asta PARLAMENTARĂ a chemat-o să o întrebe ce s-a întâmplat cu nişte bani de la buget, nu cu cine s-a culcat în ultima lună.
7. Sunt trist, al dracului de trist…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ma declar un blogger obscur

Dinamo, această metaforă perfectă a stării de fapt din România

16 comentarii

 1. joi, 20 august 2009, 11:44

  …de acord total cu articolul.

  un e-mail se poate?

  cu multumiri.

  Răspunde
 2. joi, 20 august 2009, 12:10

  @alex mazilu
  da pe sportlocal at sportlocal punct ro

  Răspunde
 3. Adrian SM
  joi, 20 august 2009, 12:37

  Pa asta as baga-o intr-un „salon” la Poarta Alba.Vreo 24 de ore, nu mai mult… Oare s-a mai putea pisa dupa aia?? :D

  Răspunde
 4. lol's
  joi, 20 august 2009, 12:39

  Corect bre!! Da pot sa mă pis si eu pe ei??? Pot, întrebarea a fost retorica !!!

  Răspunde
 5. dvl
  joi, 20 august 2009, 14:42

  jos cu udrea. o mare javra in parlamentul Romaniei .

  Răspunde
 6. mihai
  joi, 20 august 2009, 14:44

  Ati venit la putere sa furati sa va fie rusine ati distrus romania sunteti niste icompetenti va bateti joc de oameni care vau votat micsorati salarii si dati oameni afara din servicii pe voi nu va mai afecteaza criza daca furati

  Răspunde
 7. andrea abdrei
  joi, 20 august 2009, 15:05

  demisia!dmisia!demisia!

  Răspunde
 8. maglavit
  joi, 20 august 2009, 15:05

  Udrea este o tatza de second hand…in politica ii lipseste tactul..da compenseaza destul cu tinuta vestimentare…udrea esti idolul meu

  Răspunde
 9. geanynutza
  joi, 20 august 2009, 15:07

  ea e nesimtita in esenta ei.asa sunt unii politicieni care nu pun pret pe politica

  Răspunde
 10. joi, 20 august 2009, 15:09

  „Pişa”… urât cuvant.

  Răspunde
 11. joi, 20 august 2009, 15:10

  Uite, Bădin, de exemplu zice „boarfă”. Eu zic că e mai elegant aşa.

  Răspunde
 12. Alexandra
  joi, 20 august 2009, 15:13

  Din pacate va „jucati” de-a politica, doamna Udrea.. Si de ce? Dumneavoastra si partidul pe care il reprezentati nu faceti nimic altceva decat sa „adanciti” groapa datoriilor in care se afla deja afundat acest stat. Unde o sa ajungem oare, in conditiile in care tot dumneavoastra aveti tupeul sa faceti show la audieri si sa-l ponegriti pe domnul Orban??

  Răspunde
 13. robert horvath usa
  joi, 20 august 2009, 15:43

  DE LA CAPONE LA BASESCU VIA PATAPIEVICI SI TISMANEANU

  Nestimabile domnule Horia Patapievici

  Am citit cu atentie ingrijorarile dumneavoastra. Iata ce spuneti plin de mahnire
  in Evenimentul Zilei , Joi, 20 August 2009 ” În mod clar, am ajuns la capăt.Toţi simţim, chiar dacă din motive care se bat cap în cap, că atmosfera în care trăim a devenit insuportabilă.”
  Chiar in mijlocul articolului dumneavoastra a sunat telefonul . Un specialist in spalarea banilor a inceput discutia anuntand ca ” AL Capone a sfarsit la inchisoare pentru evaziune fiscala. De el sa ocupat aceiasi institutie care se ocupa de ICR.” U.S. Treasury ; Office of Terrorism and Financial Intelligence (TFI) Mai pe americaneste TFI are ca scop is to disrupt and dismantle money laundering organizations and prosecute money launderers to the fullest extent of the law. ICR NEW YORK IS A CRIMINAL ENTERPRISE ACTING IN U.S.
  In mioritica inseama PUSCARIE. Sa va dau un exemplu clasic al operatiei TRIUGHIUL. Seful organizatiei (basescu ) da ordin. Financiarul ( patapievici ) face un cec 3.000.000 $ Mesagerul ( mihaes ) pleaca cu cecul bine ascuns spre USA. Spalatorul (tismaneanu ) deschide FICTIV un “Centru de Studiu” al comunismului. Nu conteaza ca la 20 de ani de la caderea comunismului subiectul nu intereseaza pa nimeni . Banca este BUGETUL ICR. Pentru a da acoperire actiunii spalatorul devine agentul diversiunie si purtator de cuvant.
  Pentru a conecta pe spalator ( tismaneanu ) de bugetul urias de milioane de dolari ICR ( basescu ) Tismaneanu este plimbat la toate icr-uri din jurul lumii. Actiunea gansterilor in care unul este presedintele tarii, continua de 3-4 ani si ar fi continuat multi ani daca nu eram eu. Fiind cetatean american am atentionat TFI.
  Domnule Patapievici.
  Realizez ca sunteti preocupat de probleme existentiale. Filozofia si scrisul cere concetratie si liniste. ” , Când anume e cuprins de bucurie un om care asistă la arderea pe rug a semenului său?” Spuneti dumneavoastra in articolul aparut in cursul acestei dimineti. Nu va faceti problema pentru hotie chiar de milioane ,chiar in valuta forte, nimeni nu va fi ars pe rug. Ajunge puscaria.

  Robert Horvath USA devagallery.com

  Răspunde
 14. Adrian SM
  joi, 20 august 2009, 16:19

  Estetul Darius….

  Răspunde
 15. iulian n.
  joi, 20 august 2009, 21:31

  Camarazi, aţi schimbat cumva canalul TV când a apărut şmekera? De ce nu? Când aveţi de gând?

  Răspunde
 16. luni, 2 noiembrie 2009, 15:26

  Clasa portocalie politica este distrugatoare si periculoasa. A mintit, a furat si a facut numai rau in ultimii 5 ani in frunte cu Basescu, Boc si Udrea. Mi-e rusine de ei. De aceea La Brasov Votam Mircea Geoana!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *