Da noi plimbăreţii pe bloguri, cei care facem trafic si facem practic ierarhia reala ne baga cineva in seama?

Redau în integralitatea lui un comentariu de aci de pe chinezu. Cum io ori nu ştiu ce să răspund, ori nu vreau ori nu am vreme, vă rog pe voi să încercaţi să vă daţi cu presupusul. Asta apropo de asta.

Da noi plimbăreţii pe blogurii, cei care facem trafic, si facem practic ierarhia reala ne baga cineva in seama!!!. Nu ca are vreo importanta, da daca se juca la mai mare de ce nu si noi ? Sau vrem egalitate da nu pentru caţei!!! Chinezule sa nu mă înţelegi greşit, am vrut sa pun in lumina o latura a blogurilor care in general este ignorata. Bloggari intre ei fără plimbăreţii pe bloguri nu exista, traficul contează in final, nu sondajele. Cand analizezi un fenomen cred ca trebuie sa iei in considerare toate aspectele. Postarea ta a fost o oportunitate sa trag un semnal.Mama si daca sunt băgat in seama ce fericit o sa fiu. :) Mentalitate de plimbăreţ, de!!.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Da noi plimbăreţii pe bloguri, cei care facem trafic si facem practic ierarhia reala ne baga cineva in seama?”

 1. Deci, Tovarăşi, să va spui cum vad eu răspunsul.
  Am mai răspuns o dată la comentariu, dar, cu toate că era destul de inspirat, nu era destul de clar (trebuie să mă înţelegeţi pentru că aveam vreo 6 beri deja consumate, iar claritatea nu prea mă atrăgea).
  Aşa că o să mă explic acum.
  Deci, pe blogării ăia mici cine îi bagă în seamă?
  Ei bine, se bagă ei în seamă unii pe alţii, împărţiţi în mici comunităţi de blogrolluri.
  Eu vă spun sincer că îmi plac de o 1000 de ori mai mult blogurile mici fără trafic, decât alea din fruntea Zelist (pe care nici nu le accesez), doar pe Chinezu îl mai frecventez, pentru că îl „ştiu” de când am intrat în blogosferă şi m-am obişnuit cu el. Pe ceilalţi, NU. Am încercat şi eu să-i citesc, şi nu am găsit lucruri deloc interesante, nu m-au impresionat cu nimic. PUR ŞI SIMPLU nu mi-au trezit niciun interes. In schimb, am remarcat, şi asta încă de la început, că cele mai interesante lucruri le găseşti pe blogurile mici, alea fără trafic, sau cu câţiva unici pe zi. Şi ăşti mici sunt farmecul blogosferei. Nu mai ştiu câte bloguri or mai exista, dar la un moment dat erau vreo 100 de milioane, din care doar o infimă parte sunt bloguri cu trafic mare, restul fiind bloguri „de cartier” să la zicem, bloguri mici mititele, dar atât de drăguţe unele dintre ele.

  În ce priveşte „factorii de influenţă” în blogosferă, nu cred că există.
  Dacă simpatizezi cu un blog sau blogăr o faci pentru că acela spune sau crede ceva cu care tu însuţi (însăţi – asta ca să nu facem discriminări) eşti de acord. Deci nu este vorba de influenţă, ci de simpatie.
  Sau, cu alte cuvinte, cu ce te pot influenţa un bou ca Ciutacu sau platitudinile lui Zoso?
  Iar dacă, într-adevăr, cineva este influenţat, atunci înseamnă că este o problemă.

 2. @iulian. Mai uşor cu berea ca nu de asta a fost vorbirea.
  Blogarii mici sau mari sun blogari !! Plimbăreţi pe bloguri „ie” alţi bre :). Ia mai vezi poate pe la sase dimineata citeşti si pricepi mai bine, daca nu eşti mahmur. Si nu era vorba de ce bloguri preferi tu. In privinţa lui Zozo nu mă omor nici eu după el, ba din contra, da îl citesc sa nu vorbească gura fără mine. Ca vrei tu sau eu, sau nu vrem!, el este un fenomen, ce mă mir este ca vorbeşti despre ce nu citeşti sau nu frecventezi.
  In privinţa de felul cum îl caracterizezi pe domnul Ciutacu cred ca pentru tine se potriveşte proverbul: vrabia malai visează si nebunul balamucul.

 3. Lol’s, dragutule, marea majoritatea a „plimbaretilor” este si posesoare a unui blog, deci blogari mici.
  Cei care pierd vremea pe bloguri si nu au ei insisi un blog sunt extrem de putin, si, pe cale se consecinta nu merita sa fie luati in calcul.
  Si, pardon!, Conasule, cu privire la „greii” blogosferei, am spus ca I-AM CITIT; deci vorbeam in cunostinta de cauza.
  Cat despre malaiul la care visez…se prea poate sa ai dreptate, fiecare are propriile lui aspiratii, dar Ciutacu tot idiot ramane :) :) :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.