Pup poala popii, popa pupă poala mea. Şi Tismăneanu aşa făcea…

Sunt clipe în viaţă când dintr-o dată întreg universul congnoscibil şi în potenţă ţi se dezvăluie brusc, într-o explozie de cunoaştere care te învăluie la fel cum o întreagă ediţie din „Le monde Diplomatique” învăluie un homeless prăbuşit într-o scară de pe Bd. Propăşirii. Dacă aş fi religios, aş zice că e ca şi cum te loveşte un fel de epifanie. Dacă aş fi astronaut, aş zice că e ca şi cum aş fi primul care ar păşi pe Marte. Dacă aş fi Becali, aş zice că e ca şi cum am înţeles de la prima lectură „Lacrimi şi sfinţi”. Dar nu sunt…

O astfel de clipă am trăit azi, 9 ianuarie 2008, în plin an al Şobolanului, când am înţeles perfect cine e Băsescu şi ce vrea de la noi şi de la viaţă.

„Traian Basescu nu este cezarist, bonapartist ori bolsevic. Este un democrat consecvent, care vrea ca sistemul sa functioneze in conformitate cu legile tarii.”

Mulţumesc, tovarăşe Tismăneanu, şi primiţi, vă rog, prinosul meu de mulţumire. Şi poate, dacă aveţi timp, printre atacurile comuniştilor ăştia de sorginte nouă, să ne mai binecuvântaţi cu o altă epifanie de asta în care să ne explicaţi de ce Bahmuţanca îl iubeşte pe Prigoană, sau, mai simplu (că sunteţi cam ocupat), cum se face că „Dallas” de acum de pe Romantica nu are acelaşi rating ca pe vremuri. Cred că asemenea mărturisiri din partea dumneavoastră ar crea un interes cel puţin la fel de masiv ca şi devastatoare zicere despre Băsescu. Cu epifania de rigoare inclusă. Evident.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.