Când ajung la Sibiu, cine bea un cafei cu mine?

Căci da, pe 20 martie sunt la Sibiu la H-Meet. Şi cum oraşul ăsta e lejer în top 3 oraşe româneşti la mine mă încearcă o mare plăcere să ajung din nou acolo :)

Acuma, mă ştiţi doar, îmi place să hăhăi mult şi să cunosc multă lume. Aşa că întreb aşa pe şleau cu cine mă văd pe 20 în minunatul oraş Sibiu, cu cine beau şi eu un cafei pe acolo? :D

Şi aş vrea să ştiu de pe acuma căci, cu câteva excepţii absolut notabile de bloggeri sibieni pe care îi ştiu şi pe care îi citesc, nu prea cunosc blogosfera sibiană… Aşa că vă rog să îmi spuneţi care veniţi pe la evenimentul cu pricina ca să pot să sau şi eu un ochi pe blogul vostru, ca să nu fiu prins cu blogrollul în vine, cum ar zice unii :)) Na, că am zis pe româneşte de ce vreau să vă anunţaţi acilea în comentarii :D

Înscriierile la eveniment cică se fac aici.

De deplasarea la Sibiu se ocupă şeful de coloana de la DreamTeam, numitul Claudiu Ciobanu, care a organizat impecabil şi excursia la Focşani BlogMeet, aşa că îi respectăm funcţia (pe care tot el şi-a dat-o şi de care oricum noi ceilalţi nu vrem să ne atingem căci este chiar complicată :D).

Twitmobilul cu care vom face deplasarea aparţine lui Vlad Dulea, un adevărat campion al sprinturilor scurte pe distanţe lungi şi nu când este la volan :)), iar tovarăşi de drum şi de hăhăială îi avem pe Ştefan Murgeanu, Marius Matache şi Nicu de la info-delta.ro.

11 comentarii la “Când ajung la Sibiu, cine bea un cafei cu mine?

 1. Claudiu Răspunde

  Vorba lui @VladDulea : „Wild & Old Boys are coming SLOWLY, very SLOWLY…. to town :)) (prietenii stiu!)” Incet, dar ajungem la Sibiu.

 2. SmartGifts.ro Răspunde

  Primii care semneaza condica de prezenta – echipa SmartGifts.ro :D

  blog- http://www.smartgifts.ro/blog
  mood- nerabdatori sa stam la o poveste cu DreamTeam-ul din blogosfera romaneasca si sa vedem twittmobilul

 3. SaltwaterC Răspunde

  Dau si eu cu batul pe aici. Reconfirm. Daca vrei si o primire ardeleneasca cu chita, slana, ceapa si brisca sa dai de stire :).

 4. lordMiTnIcK Răspunde

  ma poti trece si pe mine pe lista

 5. vasiauvi Răspunde

  Buna,
  Mi-ar placea sa vin si eu dar nu pot promite 100%.
  Pentru mine ar prima intalnire cu bloggeri.

  Sanatate!

 6. Cozma Adrian Răspunde

  Aha, deci aici trebuia sa iti dau un raspuns u privire la cafea , nu pe twitter . Am inteles . Si da voi si fi su sa beau o cafea acolo .

 7. mihaiteo Răspunde

  Mai sunt locuri in masini pentru deplasarea asta :D M-ar bate gandul sa vin si eu .

 8. lordMiTnIck
 9. Lorand R. Minyo Răspunde

  Nu stiu de ce am impresia ca nici la Sibiu nu o sa scapi de cativa clujeni, inclusiv subsemnatul. Deci, ne vedem la cafea :-)

 10. Ce este Twittmobilul? « Vlad Dulea
 11. lordMiTnIck

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: