În ce an suntem, nu vă supăraţi!

Am parcurs cu gura oarecum întrecăscată între uimire, jenă şi de-a dreptul enervare comunicatul cu masivul titlu „Convorbiri oficiale militare româno – chineze” executat de cei de la MApN. Fantastic cum se poate scrie un comunicat în 2009. Parcă simţeam cum îmi flutură imaginar la gât cravata de pionier…

„O delegaţie militară chineză condusă de generalul Li Jinai, membru al Comisiei Militare Centrale şi şef al Departamentului General Politic al Armatei Populare Chineze de Eliberare, a efectuat o vizită oficială în România, în perioada 16-18 august 2009.

Oaspeţii chinezi au avut întrevederi marţi, 18 august, la sediul MApN, cu ministrul apărării naţionale, Mihai Stănişoară, cu şeful Departamentului pentru Politica de Apărare şi Planificare, secretarul de stat Viorel Oancea, şi cu locţiitorul şefului Statului Major General, generalul-maior dr. Ştefan Oprea.

Mihai Stănişoară a reiterat, în timpul întâlnirii, deschiderea pentru cooperarea cu China, pe domeniile de interes identificate de ambele părţi.

Bla bla bla bla bla bla…”

8 comentarii la “În ce an suntem, nu vă supăraţi!

 1. Blogtrekker Răspunde

  Pai au un template din 1990 in care schimba, cand e cazul, datele si numele.
  Ce credeai?

 2. iulian n. Răspunde

  Io zic ca o parte o sa cumpere paftale de la partea opusa. Eventual si bocancii.

 3. lol's Răspunde

  Cine dracul sunt chinezi? au si ochi mici!! :) Parca unul din trei locuitori ai planetei, parca, parca economia lor nu a intrat in criza sau mă înşel eu?. Cum sa ii băgam noi in seama când la noi umbla democraţia ca puricii pe căţea, vezi ştirile din spre parlament si guvern de azi! La ei e altcumva.
  Istorie: 1974 a.d. Poporul chinez a făcut cadou fratelui poporul roman tehnologia de producţie a vedetelor torpiloare pe aripi portante ( Extras din Tratatul militar Chinez-Roman.50 de astfel de vedete scufunda escorta unui portavion cu el cu tot, conform catalog Loyd. Am construit vasele (50) noi romanii cu asistenta lor tehnica. Azi mai defileza de ziua marinei doua trei nave de prăsilă restul sunt la fier vechi. Ce daca ii baga in seama pe chinezi ambericani si muscalii, ce se pun ei cu noi??

 4. Adrian SM Răspunde

  Ar trebui sa fugim la posta sa trimitem telegrame de multumire, de dragoste pentru poporul prieten chinez.. bla bla…..O fi scris-o vreo fosila comunista ramasa cine stie cum prin M.Ap.N. Parca am fi inainte de 1989… :(

 5. selena Răspunde

  in 2011 care este prostul care nu stie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: