În ce an suntem, nu vă supăraţi!

Am parcurs cu gura oarecum întrecăscată între uimire, jenă şi de-a dreptul enervare comunicatul cu masivul titlu „Convorbiri oficiale militare româno – chineze” executat de cei de la MApN. Fantastic cum se poate scrie un comunicat în 2009. Parcă simţeam cum îmi flutură imaginar la gât cravata de pionier…

„O delegaţie militară chineză condusă de generalul Li Jinai, membru al Comisiei Militare Centrale şi şef al Departamentului General Politic al Armatei Populare Chineze de Eliberare, a efectuat o vizită oficială în România, în perioada 16-18 august 2009.

Oaspeţii chinezi au avut întrevederi marţi, 18 august, la sediul MApN, cu ministrul apărării naţionale, Mihai Stănişoară, cu şeful Departamentului pentru Politica de Apărare şi Planificare, secretarul de stat Viorel Oancea, şi cu locţiitorul şefului Statului Major General, generalul-maior dr. Ştefan Oprea.

Mihai Stănişoară a reiterat, în timpul întâlnirii, deschiderea pentru cooperarea cu China, pe domeniile de interes identificate de ambele părţi.

Bla bla bla bla bla bla…”

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “În ce an suntem, nu vă supăraţi!”

  1. Cine dracul sunt chinezi? au si ochi mici!! :) Parca unul din trei locuitori ai planetei, parca, parca economia lor nu a intrat in criza sau mă înşel eu?. Cum sa ii băgam noi in seama când la noi umbla democraţia ca puricii pe căţea, vezi ştirile din spre parlament si guvern de azi! La ei e altcumva.
    Istorie: 1974 a.d. Poporul chinez a făcut cadou fratelui poporul roman tehnologia de producţie a vedetelor torpiloare pe aripi portante ( Extras din Tratatul militar Chinez-Roman.50 de astfel de vedete scufunda escorta unui portavion cu el cu tot, conform catalog Loyd. Am construit vasele (50) noi romanii cu asistenta lor tehnica. Azi mai defileza de ziua marinei doua trei nave de prăsilă restul sunt la fier vechi. Ce daca ii baga in seama pe chinezi ambericani si muscalii, ce se pun ei cu noi??

  2. Ar trebui sa fugim la posta sa trimitem telegrame de multumire, de dragoste pentru poporul prieten chinez.. bla bla…..O fi scris-o vreo fosila comunista ramasa cine stie cum prin M.Ap.N. Parca am fi inainte de 1989… :(

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.