22.07.2017

În ce an suntem, nu vă supăraţi!

Am parcurs cu gura oarecum întrecăscată între uimire, jenă şi de-a dreptul enervare comunicatul cu masivul titlu „Convorbiri oficiale militare româno – chineze” executat de cei de la MApN. Fantastic cum se poate scrie un comunicat în 2009. Parcă simţeam cum îmi flutură imaginar la gât cravata de pionier…

„O delegaţie militară chineză condusă de generalul Li Jinai, membru al Comisiei Militare Centrale şi şef al Departamentului General Politic al Armatei Populare Chineze de Eliberare, a efectuat o vizită oficială în România, în perioada 16-18 august 2009.

Oaspeţii chinezi au avut întrevederi marţi, 18 august, la sediul MApN, cu ministrul apărării naţionale, Mihai Stănişoară, cu şeful Departamentului pentru Politica de Apărare şi Planificare, secretarul de stat Viorel Oancea, şi cu locţiitorul şefului Statului Major General, generalul-maior dr. Ştefan Oprea.

Mihai Stănişoară a reiterat, în timpul întâlnirii, deschiderea pentru cooperarea cu China, pe domeniile de interes identificate de ambele părţi.

Bla bla bla bla bla bla…”

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Am dat drumul la Livetext

Am facut o poza de culoare roza. Pam, pam!

8 comentarii

 1. miercuri, 19 august 2009, 12:15

  Pai au un template din 1990 in care schimba, cand e cazul, datele si numele.
  Ce credeai?

  Răspunde
 2. iulian n.
  miercuri, 19 august 2009, 12:38

  Io zic ca o parte o sa cumpere paftale de la partea opusa. Eventual si bocancii.

  Răspunde
 3. lol's
  miercuri, 19 august 2009, 15:34

  Cine dracul sunt chinezi? au si ochi mici!! :) Parca unul din trei locuitori ai planetei, parca, parca economia lor nu a intrat in criza sau mă înşel eu?. Cum sa ii băgam noi in seama când la noi umbla democraţia ca puricii pe căţea, vezi ştirile din spre parlament si guvern de azi! La ei e altcumva.
  Istorie: 1974 a.d. Poporul chinez a făcut cadou fratelui poporul roman tehnologia de producţie a vedetelor torpiloare pe aripi portante ( Extras din Tratatul militar Chinez-Roman.50 de astfel de vedete scufunda escorta unui portavion cu el cu tot, conform catalog Loyd. Am construit vasele (50) noi romanii cu asistenta lor tehnica. Azi mai defileza de ziua marinei doua trei nave de prăsilă restul sunt la fier vechi. Ce daca ii baga in seama pe chinezi ambericani si muscalii, ce se pun ei cu noi??

  Răspunde
 4. Adrian SM
  miercuri, 19 august 2009, 18:40

  Ar trebui sa fugim la posta sa trimitem telegrame de multumire, de dragoste pentru poporul prieten chinez.. bla bla…..O fi scris-o vreo fosila comunista ramasa cine stie cum prin M.Ap.N. Parca am fi inainte de 1989… :(

  Răspunde
 5. miercuri, 4 mai 2011, 13:05

  in 2011 care este prostul care nu stie

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *