23.07.2017

Rău faceţi că nu mai daţi câte o fugă pe la OpenCoffee

Poate că sunt io cam pe lângă problemă, dar zău că în fiecare joi dimineaţa e o plăcere să îmi beau cafeaua cu ocazia prilejului numit OpenCoffee. Pentru că acolo mă reîntâlnesc şi mă întâlnesc cu oameni faini şi foarte faini din online, vedem şi ascultăm nişte prezentări după care urmează faza cea mai tare: excepţionalul feedback. Zău că merită să încercaţi. Măcar o dată, de test. Pe barba mea.

Azi dimineaţă, par exemplu, am văzut pentru prima dată nxstock.com. O chestie foarte deşteaptă cu predicţii bursiere şi alte nebunii de astea care pe mine mă lasă rece ca o scrumbie afumată într-un frigider dat la maximum. Dar care a stârnit dezbateri aprinse printre cei prezenţi, dovadă, după capul meu, că proiectul promite.

Mihai Gheza a prezentat videoguide.ro, o foarte mişto idee de business, care eu cred că o să aibă mare succes dacă e aşa cum zice Mihai şi are o echipă de vânzări brici.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

De unde (mai) citim politică pă net

V-am mai spus ca Vania este unul din cei mai loviti cu pucul dintre bloggeri?

Niciun comentariu încă

 1. joi, 2 iulie 2009, 12:37

  misto

  Răspunde
 2. joi, 2 iulie 2009, 15:13

  Unde-i minunea asta? Joia, incepand de la ce ora?

  Răspunde
 3. joi, 2 iulie 2009, 16:49

  Din august incerc sa vin si eu. :)

  Răspunde
 4. lol's
  joi, 2 iulie 2009, 18:23

  Nu pot sa vin ca trenul de la Mangalia, unde vieţuiesc, face 8 ore pana la Bucale. In microbuzele private care fac cursa Mangalia- Bucuresti nu mă mai urc ca au doua categorii de şoferi uni imberbi care se cred Sumaher si uni care rivalizează cu Matusalem, noroc ca le arata taxatorul de pe maşină unde sa bage cheia in contact. Este bine si cu nxstock.com si cu Videoqide.ro dar eu ţin la viaţa mea. Stiu ca eu sunt pedantul dar vorba francezului Goethe : „A fi sau a nu fi”. :)

  Răspunde
 5. vineri, 3 iulie 2009, 08:03

  […] deşi se zice că-i un tip isteţ. Zicea de trei tipi răpiţi cu care tocmai a stat de vorbă, Chinezu, Xreader şi Darius, că Trexel nu ştiu ce-a făcut în Ungaria, că Crina i-a trimis un sms cu […]

  Răspunde
 6. miercuri, 8 iulie 2009, 12:27

  Salut, mersi de aprecieri :)
  O mica greseala, linkul pe numele meu e nxstock si nu e proiectul meu.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *