Rău faceţi că nu mai daţi câte o fugă pe la OpenCoffee

Poate că sunt io cam pe lângă problemă, dar zău că în fiecare joi dimineaţa e o plăcere să îmi beau cafeaua cu ocazia prilejului numit OpenCoffee. Pentru că acolo mă reîntâlnesc şi mă întâlnesc cu oameni faini şi foarte faini din online, vedem şi ascultăm nişte prezentări după care urmează faza cea mai tare: excepţionalul feedback. Zău că merită să încercaţi. Măcar o dată, de test. Pe barba mea.

Azi dimineaţă, par exemplu, am văzut pentru prima dată nxstock.com. O chestie foarte deşteaptă cu predicţii bursiere şi alte nebunii de astea care pe mine mă lasă rece ca o scrumbie afumată într-un frigider dat la maximum. Dar care a stârnit dezbateri aprinse printre cei prezenţi, dovadă, după capul meu, că proiectul promite.

Mihai Gheza a prezentat videoguide.ro, o foarte mişto idee de business, care eu cred că o să aibă mare succes dacă e aşa cum zice Mihai şi are o echipă de vânzări brici.

0 comentarii la “Rău faceţi că nu mai daţi câte o fugă pe la OpenCoffee

 1. adrianos Răspunde

  misto

 2. daurel Răspunde

  Unde-i minunea asta? Joia, incepand de la ce ora?

 3. Lars Răspunde

  Din august incerc sa vin si eu. :)

 4. lol's Răspunde

  Nu pot sa vin ca trenul de la Mangalia, unde vieţuiesc, face 8 ore pana la Bucale. In microbuzele private care fac cursa Mangalia- Bucuresti nu mă mai urc ca au doua categorii de şoferi uni imberbi care se cred Sumaher si uni care rivalizează cu Matusalem, noroc ca le arata taxatorul de pe maşină unde sa bage cheia in contact. Este bine si cu nxstock.com si cu Videoqide.ro dar eu ţin la viaţa mea. Stiu ca eu sunt pedantul dar vorba francezului Goethe : „A fi sau a nu fi”. :)

 5. Mihai Răspunde

  Salut, mersi de aprecieri :)
  O mica greseala, linkul pe numele meu e nxstock si nu e proiectul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: