Mihaela Rădulescu lucrează cu Felix Tătaru

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

05.03.2008

Serios…

Incepand cu luna februarie, Mihaela Radulescu este noul Client Service Director al GMP. Mihaela se alatura echipei GMP dupa patru ani petrecuti la Mercury 360 unde a coordonat activitatile pentru clienti precum Nestle, Coca-Cola, Ursus Breweries, Samsung, Reinert, P&G.

„Asteptarile mele legate de noul job la GMP sunt in mare parte hranite de asteptarile pe care agentia ca intreg le are de la ea insasi: sa faca o diferenta pe piata in materie de creativitate si de solutii neconventionale, sa-si respecte promisiunile, sa-si tina clientii multumiti, sa faca bani si sa se distreze”, spune Mihaela Radulescu. „Ce pot sa ofer este provocare si leadership, iar ce primesc ma astept sa fie din aceeasi categorie: provocari si mai multe si spirit de echipa”.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Mihaela Rădulescu lucrează cu Felix Tătaru”

  1. it’s not all about you, babe…
    vorbeam de norocu’ de a te [tu= oricare om de pe planeta, cu sanse egale de a intra in acest pool] naste cu un nume rar, atit de rar incit nu mai e altul ca tine [tine= oricine] si nimeni nu poate spune „mihaela radulescu aia sau aialalta?”

  2. Indiferent de situatie…”verificarea surselor” nu se aplica la Atac. La asta ma asteptam. Dar nu la o asemenea stire denaturata. Sunt curios cum a reactionat the real Mihaela Radulescu! :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)