Iulian Comănescu este un Nimeni

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

„În cartea scrisă de Iulian veţi afla salariul Andreei Esca. Lectură plăcută!”. Acesta este titlul amuzantului cuvânt înainte pe care Dragoş Grigoriu ll scrie pentru Iulian Comanescu, cel care şi-a luat inima în dinţi (era şi cazul, frateeeeee) şi a executat o foarte interesantă carte intitulată  „Cum sa devii un Nimeni”. Adică, mă rog, primele pagini au fost interesante (că atâta mi-a dat Iulian spre deschiderea apetitului :D. Dar nici restul nu are cum fi altfel.

Lansarea oficială la Bookfest, duminică, la ora 12.00.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Iulian Comănescu este un Nimeni”

  1. mi-ar fi frică să merg la o lansare a unei cărţi a lui Iulian Comănescu că la cît este de nervos şi pornit pe viaţă s-ar putea să ne dea o palmă peste ceafă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)