M-am decis: îi banez

Vă ceream sfatul într-o postare zilele trecute. Pe tema ce fac cu imbecilii care comentează la mine. Mulţumesc tuturor pentru răspunsuri. Numai lui Vania nu, pentru că el îmi sugera să editez acele comentarii :D.

M-am decis: îi banez. De fapt, hai să înţelegeţi de unde a pornit enervarea mea. Până acum nu am banat niciodată pe nimeni şi îmi ajung lejer degetele de la o mână dacă ar fi să povestesc despre comentariile şterse.

Dar când un imbecil pune un comentariu mai mult decât cretin la o postare pe temă umanitară, zău că îmi urcă sângele la cap şi mi se strânge pumnul. Pentru că de la aşa ceva a pornit şi întrebarea mea.

0 comentarii la “M-am decis: îi banez

 1. un clujean Reply

  Aveti grija cu exprimarea “ce fac cu imbecilii care comenteaza la mine”. Unii ar putea sa inteleaga ca ne faci pe toti imbecili. :)

 2. Oana Reply

  Domnule Chinez, habar nu ai ce distractie pierzi. Daca le editezi comentariile vor fi atat de nauciti ca nu vor mai indrazni. Eu m-am distrat asa. Veru funny :D

 3. eftimie Reply

  Vania -i băiat bun şi a propus soluţia cea mai creştină.

  Eu m-aş fi mulţumit cu ştergerea acelor comentarii.

 4. Vania Reply

  Banează-i, dar eu te-am învăţat de bine. Îţi imaginezi mutra boului când scrie despre mama şi citeşte despre mă-sa?… Evident, pentru asta trebuie să pui şi semi-moderarea, ca să nu aibă niciun minut de satisfacţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.