21.07.2017

M-am decis: îi banez

Vă ceream sfatul într-o postare zilele trecute. Pe tema ce fac cu imbecilii care comentează la mine. Mulţumesc tuturor pentru răspunsuri. Numai lui Vania nu, pentru că el îmi sugera să editez acele comentarii :D.

M-am decis: îi banez. De fapt, hai să înţelegeţi de unde a pornit enervarea mea. Până acum nu am banat niciodată pe nimeni şi îmi ajung lejer degetele de la o mână dacă ar fi să povestesc despre comentariile şterse.

Dar când un imbecil pune un comentariu mai mult decât cretin la o postare pe temă umanitară, zău că îmi urcă sângele la cap şi mi se strânge pumnul. Pentru că de la aşa ceva a pornit şi întrebarea mea.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

De ce de vinerea trecută iubesc un pic mai mult Clujul

Ţara noastră-i o comoară (grupaj foto-folcloric)

Niciun comentariu încă

 1. un clujean
  luni, 1 iunie 2009, 15:19

  Aveti grija cu exprimarea „ce fac cu imbecilii care comenteaza la mine”. Unii ar putea sa inteleaga ca ne faci pe toti imbecili. :)

  Răspunde
 2. luni, 1 iunie 2009, 15:44

  Domnule Chinez, habar nu ai ce distractie pierzi. Daca le editezi comentariile vor fi atat de nauciti ca nu vor mai indrazni. Eu m-am distrat asa. Veru funny :D

  Răspunde
 3. luni, 1 iunie 2009, 15:53

  Vania -i băiat bun şi a propus soluţia cea mai creştină.

  Eu m-aş fi mulţumit cu ştergerea acelor comentarii.

  Răspunde
 4. luni, 1 iunie 2009, 16:57

  Banează-i, dar eu te-am învăţat de bine. Îţi imaginezi mutra boului când scrie despre mama şi citeşte despre mă-sa?… Evident, pentru asta trebuie să pui şi semi-moderarea, ca să nu aibă niciun minut de satisfacţie.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *