Bună dimineaţa, bă chinezu, bună dimineaţa!

Trebe să vă raportez asta. Ieri am fost după mi-e şi ruşine să spun după câtă vreme la pescuit. Pe o baltă la Brăneşti, depre care în afară de faptul că, vorba lui Silviu, e ca şi cum ai pescuit la WC nu mai zic nimic. Pentru că nu asta a contat. Cu faptul că am stat pe baltă, cu băţul în mână.

Fenomenală terapie pentru neuronul meu cam stresat în ultima vreme! Am ajuns acasă pe la 18.30 şi am aţipit pe la 19 şi un pic. Am aţipit până dimineaţa la 7.00… Ceea ce nu mi s-a mai întâmplat de nici nu mai ţin minte când. Deci recomand aşa ceva.

Încă ceva. Salut şi pe această cale pe Bogdan, un bistriţean care îmi place foarte mult, recent ajuns în gaşcă şi care (mă laşi, băh) cică îmi citeşte blogul. Dacă nu bagă un comentariu aici înseamnă că l-am prins… muhahahahahahaha

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Bună dimineaţa, bă chinezu, bună dimineaţa!”

 1. Bai chinezule, ai uitat sa-ti iei pestele!! Sau am uitat noi sa ti-l dam… Acum, ce facem? Te deplasezi tu la scorbura noastra, sau ne deplasam noi cu plasa pana la scorbura ta? :))

  S-a egalat scorul la ardeleni… fapt ce ma mahneste :)))

  Tinem legatura pt weekendul de peste 2 sapt :)

 2. Ei bine,uite ca ma bag si eu :) In primul rand sa te salut cu respect.Mai,sti ce cred?Cred ca pestii poarta vina pentru esecul nostru.Au o conceptie gresita despre gratar!Eh,lasa ca poate ii convingem saptamana viitoare!
  Cat despre terapia recomandata,cred ca a fost inventata de familia Ionescu.Nu ai observat?Pe toata balta nu era un pescar mai relaxat ca si ei !

 3. Vreau sa fac o precizare. Chinezul minte, lacul Branesti (3) nu este un wc, este un lac plin de pesti. Si pot proba cu martori. Si eu (in timp ce scoteam peste dupa peste din wc) si Bogdan (ardeleanul care s-a prins mai greu cum e cu pestele din balta aia, dar care pe urma a recuperat din greu) si Sandra (intre reprizele de somn) si Tudor (inainte sa adoarma bustean) si Silviu (inainte sa se praveleasca in somn de pe scaunul de pescar) te-am vazut cum ai prins pesti. E adevarat ca unul avea 3,67 cm, iar celalt 3,89 cm…

 4. @sandra
  pai ce ala e peste ce l-am prins? :D mai bine bem multa bere, e mai sanatos :D

  @Bogdan
  silviu e maestrul nerecunoscut inca al relaxarii prin munca :D

  @Paul
  3,68 si 3,92 baaaaaah, nu minti :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)