23.07.2017

Citroeniceanu, acest tonomat cu taxă la zid

Ce ţi-e şi cu Citroeniceanu ăsta… Ia uite cum o ia el lejereanu pe urmele tonomatistice ale mogulului de moguli Băsescu. Auziţi ce răspunde fetei de la Realitatea TV pe tema campaniei „Taxa la zid” executată de aceeaşi televiziune mai sus citată.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Neseriozitatea chinezească la onorarea de lepşuri

Mare curvă NATO ăsta…

Niciun comentariu încă

 1. ion
  vineri, 28 martie 2008, 13:37

  omu’ e consecvent, e consecvent si dpdv gramatical: „studiati mai cu atentie”. vorba aia este prim-cacofon

  Răspunde
 2. vineri, 28 martie 2008, 14:38

  Oamenii se lega de cuvinte de genul „deturnati” si prostii din astea. Pe mine ma intriga altceva, cum ar fi delirul omului. Cum poti sa afirmi o chestie care deja a fost demult demistificata, cum poti fi atat de in urma sau atat de nerod?

  Răspunde
 3. vineri, 28 martie 2008, 15:12

  asta profita de moartea lui pruteanu si sparge gramatica in mii de farame…
  de fapt, o facea si inainte
  retin cuvintele „campanie agresiva”. pe care i le-as trimite cumva inapoi, cu mentiunea ca campanie (cacofonie intentionata, sa ma inteleaga si domnia sa) mai agresiva decat cea pe care o duce guvernul tariceanu impotriva propriului popor n-au dus nici otomanii in vremea lui mihai viteazul.

  Răspunde
 4. vineri, 28 martie 2008, 16:02

  he’s just full of sh**t… eu unul nu inteleg: e prost cu adevarat sau se face? toata lumea stie pentru ce e taxa aia, el o da inainte cu mediul… macar de-ar fi sincer sa zica da domnule vreau sa-mi mearga afacere si asta e… dar asa, s-o faci pe prostu si sa o tii pe a ta, e jignitor… in loc sa ia un concediu si sa plece undeva cu sotia lui care munceste asa de mult ca n-are timp de o poza de buletin, baga tare cu mediul… serios vorbind, este cineva care a sesizat ca a scazut poluarea in Bucuresti cu taxa asta? ca poate nu le am cu simtul observatiei.

  Răspunde
 5. vineri, 28 martie 2008, 16:57

  Bine ca nu ne-o facut pe toti romanii cu masini papagali ca si pe Stolo si Boc

  Răspunde
 6. şoferul
  sâmbătă, 29 martie 2008, 01:29

  sa-l ia dreq de bou! ca a devenit insuportabil

  Răspunde
 7. o cetateanca
  duminică, 30 martie 2008, 19:51

  hai sa va povestesc io ceva….
  azi (duminica 30 martie) pe la gara, inghesuiala, un BMW nehotarat pe banda 1 si un biciclist zanatec care dadea sa mearga prin mijlocul strazii… ma rog, se face culoar in fata mea si accelerez, eram pe banda 2, regulamentar. in dreapta autobuzul din statie porneste si i se inchide unghiul biciclistului care dadea sa se avante pe mijlocul strazii. imi aud un „futu-ti masina ma-tii” de la biciclist. trec mai departe.

  intru pe strada witting, BMW-ul mergea lento pe banda 1, biciclistu’ in fata lui, mai era si cu un copil tot pe bicla. ma gandesc ok, daca BMW-ul are timp la dispozitie, eu nu am, asa ca depasesc pe banda 2 (witting e cu 2 benzi si sens unic) apoi ma reincadrez pe banda 1, la semaforul care era rosu, spre plevnei. biciclistul trece pe langa mine si ma face proasta.

  in acel moment ma enervez , il claxonex prelung si ii zic de mama si de niste alte chestii.

  se face verde, BMW-ul trece in stanga mea si niste isterici pe geam incep sa strige ceva si sa agite un bastonas alb cu rosu. nu ii bag in seama, il las sa se duca pe plevnei, eu fac la fel, dar pe banda 2 si imi vad de ale mele.

  dar imi pica fisa: tocmai ce ma injurase de 2 ori primul biciclist al tarii, Tariceanu!

  deci da, Tariceanu este marlan si conduce tara precum bicicleta: ca pishatul boului!

  la ziar unde am sunat au zis ca nu am poze doveditoare pentru un articolash… totusi eram la volan, nu pot umbla cu aparatul de gat…

  Răspunde
 8. duminică, 30 martie 2008, 19:56

  […] în Chinezărisme by chinezu pe martie 30th, 2008 o cetateanca said, on martie 30th, 2008 at 7:51 pmhai sa va povestesc io ceva…. azi (duminica 30 martie) pe la gara, inghesuiala, un BMW nehotarat […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *