Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Cum a devenit bucătăria mea vedetă pe ebucataria.ro

Păi e simplu :) Tovarăşu Andrei Crivăţ, venit cu neşte trebi prin Bucureşti, stă la mine, aşa ca ardelenii între noi. Şi cum nu i-am luat taxa de cazare, deşi eram foarte tentat :D, omu s-a simţit să ne gătească nişte alea, aşa ca să ne arată că nu numai Adi Hădean le are pe astea :D

Drept pentru care ieri Andrei a executat un cotlet umplut excepţional chiar în bucătăria familiei China-Birta :D Iar apoi reţeta a apărut, cu pozele din care câteva le-am făcut chiar eu, pe ebucataria.ro. Garantez calitatea mâncării! Da’ nu şi pe cea a pozelor :))

5 comentarii la “Cum a devenit bucătăria mea vedetă pe ebucataria.ro

 1. danbrasov Reply

  Sa va fie rusine ! Sunt oameni care abia isi platesc abonamentul la net si care renunta la mancare si peste ce da ? Peste minunatia aia din farfurie ! Sfidati criza voi, fratilor ! =))

 2. vraji Reply

  mersi de RT! ;)

 3. Alex Farca Reply

  Sa va fie de bine !

 4. Lucia Verona Reply

  Spune-i lu’ tov. Crivăţ că pentru cotletele cu pricina şi alte activităţi pe tărîm îl premiez cu o carte. Dacă-i în Bucureşti mă găseşte azi la prînz la Uniunea Scriitorilor, în restaurant, între 12:30 şi 14:30.

 5. andrei crivat Reply

  @Lucia: saru’mana. Incerc sa ajung, nu sunt 100% sigur, ca ar trebui sa cam plec acasa. Dar incerc. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.