Cum a devenit bucătăria mea vedetă pe ebucataria.ro

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Păi e simplu :) Tovarăşu Andrei Crivăţ, venit cu neşte trebi prin Bucureşti, stă la mine, aşa ca ardelenii între noi. Şi cum nu i-am luat taxa de cazare, deşi eram foarte tentat :D, omu s-a simţit să ne gătească nişte alea, aşa ca să ne arată că nu numai Adi Hădean le are pe astea :D

Drept pentru care ieri Andrei a executat un cotlet umplut excepţional chiar în bucătăria familiei China-Birta :D Iar apoi reţeta a apărut, cu pozele din care câteva le-am făcut chiar eu, pe ebucataria.ro. Garantez calitatea mâncării! Da’ nu şi pe cea a pozelor :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Cum a devenit bucătăria mea vedetă pe ebucataria.ro”

  1. Sa va fie rusine ! Sunt oameni care abia isi platesc abonamentul la net si care renunta la mancare si peste ce da ? Peste minunatia aia din farfurie ! Sfidati criza voi, fratilor ! =))

  2. Spune-i lu’ tov. Crivăţ că pentru cotletele cu pricina şi alte activităţi pe tărîm îl premiez cu o carte. Dacă-i în Bucureşti mă găseşte azi la prînz la Uniunea Scriitorilor, în restaurant, între 12:30 şi 14:30.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)