Cum a devenit bucătăria mea vedetă pe ebucataria.ro

Păi e simplu :) Tovarăşu Andrei Crivăţ, venit cu neşte trebi prin Bucureşti, stă la mine, aşa ca ardelenii între noi. Şi cum nu i-am luat taxa de cazare, deşi eram foarte tentat :D, omu s-a simţit să ne gătească nişte alea, aşa ca să ne arată că nu numai Adi Hădean le are pe astea :D

Drept pentru care ieri Andrei a executat un cotlet umplut excepţional chiar în bucătăria familiei China-Birta :D Iar apoi reţeta a apărut, cu pozele din care câteva le-am făcut chiar eu, pe ebucataria.ro. Garantez calitatea mâncării! Da’ nu şi pe cea a pozelor :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Cum a devenit bucătăria mea vedetă pe ebucataria.ro”

  1. Sa va fie rusine ! Sunt oameni care abia isi platesc abonamentul la net si care renunta la mancare si peste ce da ? Peste minunatia aia din farfurie ! Sfidati criza voi, fratilor ! =))

  2. Spune-i lu’ tov. Crivăţ că pentru cotletele cu pricina şi alte activităţi pe tărîm îl premiez cu o carte. Dacă-i în Bucureşti mă găseşte azi la prînz la Uniunea Scriitorilor, în restaurant, între 12:30 şi 14:30.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)