Fumatul la metrou

Si eu mai trag dintr-un capat de tigara ca sa nu se stinga celalalt. Si am fumat destul de mult la viata mea. Deci, pe undeva, inteleg nevoia aproape organica de tutun a unora. Numai ca faza asta cu fumatul la gura metroului ma enerveaza teribil.

Adica iese toata lumea de la metrou, cam asa la buluceala, si vezi vreo 2 cum se cauta brusc prin buzunare, abia iesiti din vagon, si cum au facut pasul in zona unde ai putea spune ca e aer liber, cum isi aprind tigara, tavalind valatuci de fum inspre cei de langa ea/el, in tr-un gest care, dupa cum va spuneam, ma enerveaza teribil.

Nu ca ar fi un capt de tara, dar astea sunt momente care ma prostdispun…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Fumatul la metrou”

  1. Ah, da.. ii stiu. In diminetile cand treb sa plimb catelul (mai devreme) am ac. stare de indispozitie ca a ta; cand intru in lift simt putoarea ( scuze ! – am sters si rescris ac. termen – nu gasit altul mai nimerit ) de la tigara vreunui vecin. Pana la parter am timp sa computez ca nu vrea omu’ sa fumeze acasa la el, in bucatarie/pe balcon, dar isi aprinde senin mahoarca in lift. NIVELUL general de „educatie” e greu de ridicat !

  2. Fumez 2.5 pachete pe zi. Niciodată in public!!,altauprieten ai dreptate, sa facem pasul următor, eu am doi caini, unul aristocrat sadea si o maidaneza pe care am castrat-o si trăieşte la acelaşi standard cu aristocratul la mine in casa. Vaccinuri, deparazitări la termen, lesa !!
    Ii urăsc pe cei care hrănesc caini si pisicile pe strada!!, ştiu unde dai si unde crapă?. Dar si asta este o problema …. si daca tot vorbim de civilizatie..
    Ce părere ai ???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)