Fumatul la metrou

Si eu mai trag dintr-un capat de tigara ca sa nu se stinga celalalt. Si am fumat destul de mult la viata mea. Deci, pe undeva, inteleg nevoia aproape organica de tutun a unora. Numai ca faza asta cu fumatul la gura metroului ma enerveaza teribil.

Adica iese toata lumea de la metrou, cam asa la buluceala, si vezi vreo 2 cum se cauta brusc prin buzunare, abia iesiti din vagon, si cum au facut pasul in zona unde ai putea spune ca e aer liber, cum isi aprind tigara, tavalind valatuci de fum inspre cei de langa ea/el, in tr-un gest care, dupa cum va spuneam, ma enerveaza teribil.

Nu ca ar fi un capt de tara, dar astea sunt momente care ma prostdispun…

3 comentarii la “Fumatul la metrou

 1. Pavel Răspunde

  O masca de aia medicala , ti-ar prinde bine?

 2. altauprieten Răspunde

  Ah, da.. ii stiu. In diminetile cand treb sa plimb catelul (mai devreme) am ac. stare de indispozitie ca a ta; cand intru in lift simt putoarea ( scuze ! – am sters si rescris ac. termen – nu gasit altul mai nimerit ) de la tigara vreunui vecin. Pana la parter am timp sa computez ca nu vrea omu’ sa fumeze acasa la el, in bucatarie/pe balcon, dar isi aprinde senin mahoarca in lift. NIVELUL general de „educatie” e greu de ridicat !

 3. lol Răspunde

  Fumez 2.5 pachete pe zi. Niciodată in public!!,altauprieten ai dreptate, sa facem pasul următor, eu am doi caini, unul aristocrat sadea si o maidaneza pe care am castrat-o si trăieşte la acelaşi standard cu aristocratul la mine in casa. Vaccinuri, deparazitări la termen, lesa !!
  Ii urăsc pe cei care hrănesc caini si pisicile pe strada!!, ştiu unde dai si unde crapă?. Dar si asta este o problema …. si daca tot vorbim de civilizatie..
  Ce părere ai ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: