Uite (şi) de ce îmi place mie de Corina Creţu

Copiez ca un nesimţit întregul post al Corinei. Pentru că e prea mişto să îl trunchiez.

Sinceră să fiu, m-a luat prin surprindere decizia PSD de a intra la guvernare alături de PD-L. Sigur, ţelul oricărui partid este acela de a câştiga alegerile şi de a guverna, pentru a-şi realiza obiectivele specifice. PSD nu a obţinut numărul de voturi necesare pentru a guverna singur. De fapt era evident că noul guvern nu avea cum fi altfel decât de coaliţie.
Nu cunosc toate detaliile formării deciziei de luni seară a PSD, şi nici argumentele pro şi contra. Ca membră a organizaţiei de Bucureşti, mi se pare corect votul dat de reprezentanţii organizaţiei şi poziţia exprimată de seful acestei organizatii. Cum nu pot să nu susţin poziţia domnilor Ion Iliescu şi Adrian Năstase în aceeaşi şedinţă.
Mi se pare că PSD este pe cale să devină ţap ispăşitor, într-un joc de putere care nu este al lui, ci al preşedintelui Băsescu. Nu-mi pot da seama acum care vor fi limitele între care se va putea mişca PSD la guvernare.
Sper că PSD îşi va lua toate măsurile de siguranţă, pentru a nu deconta singur costurile politice ale crizei si, mai ales, pentru a nu-si pierde identitatea sa social-democrata.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Uite (şi) de ce îmi place mie de Corina Creţu”

  1. „Mi se pare că PSD este pe cale să devină ţap ispăşitor, într-un joc de putere care nu este al lui, ci al preşedintelui Băsescu”.

    te doare capul. PSD a intrat in guvern impins de foamea de bani a oamenilor girati inclusiv de iliescu si nastase, iar vina – caci se pare ca este o vina – cade pe basescu. bietii social-democrati, cate patimesc ei..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)