Nou: Studiu bazat pe răspunsurile primite din partea a 153 de top influenceri. Cere gratuit rezultatele studiului aici.

Uite (şi) de ce îmi place mie de Corina Creţu

Copiez ca un nesimţit întregul post al Corinei. Pentru că e prea mişto să îl trunchiez.

Sinceră să fiu, m-a luat prin surprindere decizia PSD de a intra la guvernare alături de PD-L. Sigur, ţelul oricărui partid este acela de a câştiga alegerile şi de a guverna, pentru a-şi realiza obiectivele specifice. PSD nu a obţinut numărul de voturi necesare pentru a guverna singur. De fapt era evident că noul guvern nu avea cum fi altfel decât de coaliţie.
Nu cunosc toate detaliile formării deciziei de luni seară a PSD, şi nici argumentele pro şi contra. Ca membră a organizaţiei de Bucureşti, mi se pare corect votul dat de reprezentanţii organizaţiei şi poziţia exprimată de seful acestei organizatii. Cum nu pot să nu susţin poziţia domnilor Ion Iliescu şi Adrian Năstase în aceeaşi şedinţă.
Mi se pare că PSD este pe cale să devină ţap ispăşitor, într-un joc de putere care nu este al lui, ci al preşedintelui Băsescu. Nu-mi pot da seama acum care vor fi limitele între care se va putea mişca PSD la guvernare.
Sper că PSD îşi va lua toate măsurile de siguranţă, pentru a nu deconta singur costurile politice ale crizei si, mai ales, pentru a nu-si pierde identitatea sa social-democrata.

0 comentarii la “Uite (şi) de ce îmi place mie de Corina Creţu

 1. ionborgo Răspunde

  Numai ce scrie Corina iti place sa iei,da ce comentuesc eu ba?Stima ,ionborgo.

 2. corinacretu Răspunde

  Multumesc mult, Chinezule. Si multumesc si dlui profesor. O zi frumoasa!

 3. medusa Răspunde

  Corina merita un loc in noul Guvern. E o femeie capabila. Nu stiu daca o lasa astia.

 4. Thavi Răspunde

  Mda intra cu PD-L la guvernare formeaza o mica alianta si dupa 3-5 luni se cearta…

 5. underhill Răspunde

  „Mi se pare că PSD este pe cale să devină ţap ispăşitor, într-un joc de putere care nu este al lui, ci al preşedintelui Băsescu”.

  te doare capul. PSD a intrat in guvern impins de foamea de bani a oamenilor girati inclusiv de iliescu si nastase, iar vina – caci se pare ca este o vina – cade pe basescu. bietii social-democrati, cate patimesc ei..

 6. alk Răspunde

  Corina Cretu e trompeta lui Ion Iliescu. Ceva original poate scrie si doamna ca de stenografiat ce spune Tatuca, poate orice secretara…

 7. Fluture Răspunde

  Subscriu la spusele lui „alk”… Te invit sa citesti „materialul” cu vizita ei de lucru in Qatar… zici ca e Melinescu prin ’87 la Telejurnal.

  http://corinacretu.wordpress.com/2008/12/04/conferinta-onu-pentru-dezvoltare/

  La final, ai inteles ceva despre ce a fost acolo? Eu am inteles doar ca e criza, dar pentru asta nu era nevoie sa se duca doamna Corina acolosha, ca sa zic asha.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.