Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Barack Obama se îmbracă din România

21.02.2008

Democratul american, Barack Obama, înscris în cursa pentru nominalizarea la Casa Albă, poartă costume fabricate în România. Politicianul de culoare, cotat cu şanse mari să ajungă preşedintele Statelor Unite, îşi înnoieşte frecvent garderoba de la o cunoscută casă de modă italiană care apelează, însă, la o firmă din ţara noastră pentru a-şi fabrica produsele.

Jurnaliştii de la cotidianul italian La Stampa scriu că Barack Obama îşi cumpără costumele de la o cunoscută casa de modă din Torino, faimoasă pentru croiala fără cusur a obiectelor vestimentare. Aceiaşi jurnalişti mai scriu că politicianul de culoare se îmbracă precum James Bond, însă nu este foarte pretenţios.

Obama şi-a cumpărat primii pantaloni cusuţi în România, vara trecută, dintr-un magazin din Franţa, unde a participat la Festivalul cinematografiei americane. I-au plăcut pe loc, n-a stat pe gânduri şi şi-a cumpărat nu mai puţin de patru perechi. Pantalonii, fabricaţi în ediţie limitată, costau 400 de euro perechea. Obama nu e primul client celebru al companiei italiene. Fostul premier japonez Koizumi, prinţul Felipe al Spaniei, actorul Dustin Hoffman şi rusul Dimitri Medvedev, posibilul succesor al preşedintelui Putin se îmbracă, de asemenea, de la casa de modă italiană. Barack Obama se luptă cu fosta Prima Doamnă a Statelor Unite, Hillary Clinton, pentru a câştiga investitura democraţilor la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

(Prin Monitoring Media: Antena3, Ora: 21:00)

0 comentarii la “Barack Obama se îmbracă din România

 1. kmi Reply

  Am auzit si eu stirea, pe alt post tv, azi dimineata si mi-am amintit cu caldura in suflet de camasile Braiconf, foarte apreciate decenii intregi in strainatate :)

 2. manole Reply

  na! acum ca l-ati dat de gol, o mai castiga alegerile?!! Neaaahhhhhhh! :)

 3. artistu Reply

  Manole, ba o sa catige ma si o sa ne faca pe noi frati cu America!
  P.S. Sa ma trezesca si pe mine cineva, ca visez prea frumos si ireal!
  :D

 4. mesterulmanole Reply

  artistu: îhî! si marmota impacheta ciocolata! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.