Barack Obama se îmbracă din România

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

21.02.2008

Democratul american, Barack Obama, înscris în cursa pentru nominalizarea la Casa Albă, poartă costume fabricate în România. Politicianul de culoare, cotat cu şanse mari să ajungă preşedintele Statelor Unite, îşi înnoieşte frecvent garderoba de la o cunoscută casă de modă italiană care apelează, însă, la o firmă din ţara noastră pentru a-şi fabrica produsele.

Jurnaliştii de la cotidianul italian La Stampa scriu că Barack Obama îşi cumpără costumele de la o cunoscută casa de modă din Torino, faimoasă pentru croiala fără cusur a obiectelor vestimentare. Aceiaşi jurnalişti mai scriu că politicianul de culoare se îmbracă precum James Bond, însă nu este foarte pretenţios.

Obama şi-a cumpărat primii pantaloni cusuţi în România, vara trecută, dintr-un magazin din Franţa, unde a participat la Festivalul cinematografiei americane. I-au plăcut pe loc, n-a stat pe gânduri şi şi-a cumpărat nu mai puţin de patru perechi. Pantalonii, fabricaţi în ediţie limitată, costau 400 de euro perechea. Obama nu e primul client celebru al companiei italiene. Fostul premier japonez Koizumi, prinţul Felipe al Spaniei, actorul Dustin Hoffman şi rusul Dimitri Medvedev, posibilul succesor al preşedintelui Putin se îmbracă, de asemenea, de la casa de modă italiană. Barack Obama se luptă cu fosta Prima Doamnă a Statelor Unite, Hillary Clinton, pentru a câştiga investitura democraţilor la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

(Prin Monitoring Media: Antena3, Ora: 21:00)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Barack Obama se îmbracă din România”

  1. Am auzit si eu stirea, pe alt post tv, azi dimineata si mi-am amintit cu caldura in suflet de camasile Braiconf, foarte apreciate decenii intregi in strainatate :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)